HomeGreeceípsos

Government Organization

Bashkia Libohovë
6003 Libohova, Gjirokastër, Albania
Government Organization
Drejtoria e Policisë së Qarkut Gjirokastër
6001 Gjirokastër
Government Organization, City
Parku Kombëtar i Butrintit
Zyra e Administrimit dhe Koordinimit Butrint, Sarandë
Park, Government Organization
Sektori Kulturës Kombëtare Sarandë
Lagjja nr 3, rruga Studenti, godina nr 7, përball Universitetit të Sarandës, Sarandë
Government Organization
Border Greece-Albania
DELVINAKI
Region, Government Organization, City
Prefektura Gjirokaster
Pazari Vjeter, Gjirokastër
Government Organization
Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας
49100 Corfu, Kerkira, Greece
Military Base, Armed Forces, Government Organization
Bashkia Sarande
Rruga Abedin Dino Nr 11, Sarandë
Government Organization, Government Building
Drejtoria Rajonale e Shërbimit Social Shtetëror, Qarku Gjirokastër
Pazari i Vjeter, Gjirokastër
Government Organization
Bashkia Permet
shetitorja " Abdyl Frasheri", 6401 Permeti, Gjirokastër, Albania
Government Organization
Bashkia Delvine
Delvine, Delvinë
Government Organization
Δήμος Σαγιάδας

City, Government Organization
Thesprotia

State, Government Organization
Shqipëria Jonë
Sarandë
Public & Government Service, Government Organization
Corfu (regional unit)
Corfu, Kerkira, Greece
Government Organization, State, City
Floq, Elbasan
Floq, Elbasan, Klos, Elbasan
City, Region, Government Organization
Istituto Italiano di Cultura a Tirana
Pallati i Kulturës, Kati II, Sheshi Skënderbej Tirana - Albania, Tirana, Albania
Government Organization
Bashkia e Tiranës
1001 Tirana, Albania
Government Building, Government Organization
Dogana Fier
Fier
Government Organization, Restaurant
Ministria e Kulturës
hamdi cullai, Tirana, Albania
Government Organization
DAR BERAT
Rruga "Mihal Komneno", 5001 Berat, Albania
Government Organization
Ujësjellës Kanalizime Berat-Kucovë sh.a
Lagja 13 Shtatori, Rruga Mihal Komneno, 5001 Berat, Albania
Government Organization
Ministria e Zhvillimit Urban
Rruga Abdi Toptani, Nr. 1, Tirana, Albania
Government Organization
Qendra Kulturore Tirana
Rruga Dede Gjo Luli, 1001 Tirana, Albania
Government Organization, Public Service
Tirana Parking- Bashkia Tirane
Rr.Ali Begeja, Kodi Postar 1017 Tirana, Albania
Government Organization
Kavalishence Ministria Mbrojtjes Durres
Tirana, Albania
Local Business
Dutch Residence Tirana
Tirana, Albania
Government Organization
Blloku Udheheqsave
Durres, Durrësi, Durrës, Albania
Government Organization
Kujdes.al
Tirana, Albania
Government Organization
Embajada de España en Albania
Rruga Skenderbej, 43, 1000 Tirana, Albania
Government Organization, Community Organization, City
DPN 3 e Punëtorëve të Qytetit, Bashkia Tiranë
Rruga 5 Maji, Tirana, Albania
Government Organization, City Hall
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Bulevardi "Bajram Curri", Tirana, Albania
Government Organization
Pallati i Kultures Roskovec - "Shtepia e Talenteve" -
Lagja-nr-1, 9306 Roskoveci, Fier, Albania
Government Organization, Residence
Bashkia Vore - Faqja Zyrtare
Rruga "Unaza", 1032 Vora, Tiranë, Albania
Government Organization, Community Service
Policia e Shtetit
Bulevardi Bajram Curri, Tirana, Albania
Law Enforcement Agency, Government Organization, Police Station