HomeMacedoniaGostivar

Community Organization

Grupi vrojtuesve "Bashkimi" - Scout group " Bashkimi "
S. DOLNO STROGOMISTE, 6253 Kicevo
Community Organization
Civil MK
Maksim Gorki 31/1, 1000 Skopje
Community Organization, Nonprofit Organization, Non-Governmental Organization (NGO)
Xhamia e Lajthisë
Drage Todoroski, afer gjyqit dhe entit për punësim Gostivar
Mosque, Religious Center, Community Service
Galeria e Arteve Pamore-Tetove
Bulevar Ilindenska, 1200 Tetovë, Tetovo, Macedonia
Art Gallery, Community Organization
Xhamia e vogël, Shipkovicë
Shipkovicë, 1217 Shipkovicë, Šipkovica, Macedonia
Mosque, Community Organization
Akasya
20540 Mamushë
Community Organization
Shoqata Humanitare "Fryti i Mirësisë"
61000 Vitina, Kosovo
Community Organization, Non-Governmental Organization (NGO), Other
Поддршка за нови бизниси - Përkrahje për biznese të reja
Blvd.Partizanski Odredi, nr.43A, 1/1/11 1000 Skopje, Republic of Macedonia, Skopje
Community Organization
Nuk ije pi Çegroni nëse.,.
0000 Cegrane, Čegrane, Macedonia
Community Organization
Roma Democratic Development Association Sonce
St. Ilirija 39/14, 1200 Tetovo
Community Organization, Non-Governmental Organization (NGO), Organization
Fight Club Lion
Gostivar
Sports Club, Sports & Recreation
Dragash Guide
str. Sheshi i Dëshmorëve, 22000 Dragash
Education, Tour Guide, Community Organization
Градот Заспан

Community Organization
Скопско астрономско друштво / Skopje Astronomical Society
1000 Skopje
Non-Governmental Organization (NGO), Community Organization, Education
Shoqata "Autizmi" Suharekë
23000 Suharekë
Non-Governmental Organization (NGO), Community Organization, Other
Библиотека Кочо Рацин-Кичево
Aleksandar Makedonski br 72, 6250 Kicevo
Community Organization, Library
Crazy-Craft
16000 Leskovac, Serbia
Community Organization
N'shpaj Tem :-d
Tetovo
Residence, Arts & Entertainment
SHoqata "lirishta"
Dubravë, Kacanik
Community Organization, Organization
Резиденција Дабески / Residence Dabeski
Ulica 2 br. 27 Sopiste, 1000 Skopje
Community Organization
Сочаница, Србија.
38217 Socanica
Community Organization, Region, Organization
Jete Studentore Prishtine
Ulpiane Prishtine Kosove, Kosovë Prishtinë
Community Organization, Other
Natyra Shpk
Kompania për Menaxhim dhe Reciklim të Mbeturinav, Podujevë
Waste Management Company
Këshilli i Veprimit Rinor Lokal Drenas
Drenas Kosova, Drenas
Community Organization
Aleanca Kosovare e Bizneseve Mitrovice - AKB
40000 Mitrovica, Kosovo
Community Organization, Other
Грачаница - КиМ
Kralja Milutina, 38205 Gracanica
Convent & Monastery, Eastern Orthodox Church, Community Organization
Lajthishtja Shala
Letonc, 11000 Podujevë
Community Organization, Shopping & Retail
Vetem lojra
12345678 Prizren
Community Organization
Удружење пчелара Рашка
Ибарска 19, 36350 Raska
Agricultural Service, Community Organization
Udruženje psihologa Novi Pazar
Mitrovačka bb, 36300 Novi Pazar
Community Service, Organization
Боксерски клуб Колубара
11550 Lazarevac
Sports Club
Udruženje ljubiitelja domaćih vina „Sveti Trifun”, Dolovo
26227 Dolovo
Community Organization, Nonprofit Organization, Other
Treciklo - Mitrovicë
Parku i Biznesit, 40000 Mitrovica, Kosovo
Community Organization, Recycling & Waste Management, Chemical Company
Xhamia e Lajthishtes
Obiliq
Community Organization, Mosque
Barcelona fans from Kosova
[email protected], Kosovo
Sports Bar, Community Organization
StudeNP Fest - Studentski festival
Vuka Karadžića bb, 36300 Novi Pazar
Community Organization, Other
Youth empowerment nepal
sinamangal-09 ktm, 014469879 Nepale
Community Organization
Општина Северна Митровица / Opština Severna Mitrovica
Knjaza Milosa, 38220 Kosovska Mitrovica
Community Organization, Public Services & Government
Komiteti Konsultativ per Arsim,Kultur,Rini dhe Sport
13000 Drenas
Community Organization
Crveni Krst Brus
Bratislave Petrović bb, 37220 Brus
Community Organization, Other