Çka po hajmë sot?

st. UCK nr. 57, 10000 PristinaCategory

About

Ushqime të shëndetshme, vleresime, kritika, rekomandime, etj. http://www.ckapohajmesot.com

Description

Cila është pyetja të cilën e parashtrojmë por edhe dëgjojmë më së shumti çdo ditë? Cka po hajmë sot, është pyetje e zakonshme, të cilën nuk mund ta shmangim asnjëherë. Jeta dinamike na ka shtyrë të mendojmë opsione për ti ofruar vetës mundësinë e të ushqyerit sa më të mirë dhe atë nëpërmjet përzgjedhjes së dëshiruar. Fatmirësisht, kjo tani është e mundur edhe te ne, falë prodhuesve të shumtë, restoranteve prestigjioze, “fast-food”-ve të ndryshëm, etj. Ndaj, duke bashkëpunuar me ju dhe anasjelltas, kemi menduar që në këtë mënyrë qytetarëve tu shërbejmë meny të ndryshme për pjatën e tyre të mëngjesit, drekës dhe darkës, në shtëpi apo jashtë. #ckapohajmesot http://www.instagram.com/ckapohajmesot http://www.twitter.com/ckapohajmesot http://www.ckapohajmesot.com

Mission

Cila është pyetja të cilën e parashtrojmë por edhe dëgjojmë më së shumti çdo ditë? Cka po hajmë sot, është pyetje e zakonshme, të cilën nuk mund ta shmangim asnjëherë. Jeta dinamike na ka shtyrë të mendojmë opsione për ti ofruar vetës mundësinë e të ushqyerit sa më të mirë dhe atë nëpërmjet përzgjedhjes së dëshiruar. Fatmirësisht, kjo tani është e mundur edhe te ne, falë prodhuesve të shumtë, restoranteve prestigjioze, “fast-food”-ve të ndryshëm, etj. Ndaj, duke bashkëpunuar me ju dhe anasjelltas, kemi menduar që në këtë mënyrë qytetarëve tu shërbejmë meny të ndryshme për pjatën e tyre të mëngjesit, drekës dhe darkës, në shtëpi apo jashtë. #ckapohajmesot http://www.instagram.com/ckapohajmesot http://www.twitter.com/ckapohajmesot http://www.ckapohajmesot.com