НесКом

Прва Македонска Ударна Бригада 23, 6330 Struga


☎: 078/266-533

Category

About

Сервис и продажба на компјутери и компјутерска галантерија,продажба и монтажа на алармни системи и системи за видео надзор.

Description

НесКом Компјутери е основана во 2006 година од тим на ИТ професионалци. Нашата главна дејност е продажба и монтажа на алармни системи и системи за видео надзор од реномирани светски производители,изработка на секаков вид на софтвер,вебдизајн и продажба на хардвер преку ефикасно организирана мрежа од дистрибутери, мали и големи компании и крајни потрошувачи. Во соработка со речиси сите увозници и дистрибутери на ИТ опрема, на нашите потрошувачи секогаш им нудиме најголем избор на прозиводи по најдобри цени. Како усовршување на секторот за продажба на хардвер креиравме и имплементиравме комплетен сервис за менаџирање на онлајн продажба. Со имплементацијата на НесКом Стор се доближуваме до нашата цел преку автоматизирано секојдневно ажурирање на цените, залихата и бројот на производите да бидеме отворени за Вас 24/7. Со презентирање на речиси сите моментално достапни производи на пазарот, Ви даваме комплетна слика на ИТ пазарот во Македонија и понуда на сите производи кои можете да ги набавите на едно место, по актуелни и редовно ажурирани цени. Нашиот тим може да Ви ги набави и најтешко достапните артикли на пазарот. Со имплементација на НесКом Стор го скратуваме потрошеното време и пари, а ја подобруваме услугата кон нашите клиенти. НесКом Компјутери располага и со сопствен сервис - NesKom Repair Center- за поправка и надградба на компјутерска опрема, имплементација и одржување на компјутерски мрежи и секаков вид на техничка поддршка која Ви е потребна за беспрекорно функционирање на техлогојата од која сте секојдневно зависни Вие или Вашиот бизнис. Ви нудиме професионална поддршка на повик по пристапни цени.

Places Nearby

Apartment & Condo Building

Apartments Niko Struga
Goce Delcev 54, 6330 Struga
Apartment & Condo Building

Bar

Caffe Bar LUMI
Delogozda, Delogoždi, Macedonia
Bar
Cuba Libre
ul. Makedonija br.11, Ohrid
Bar

City

Вевчани
Vevcani
City, Region
Brcevo, Macedonia
Brcevo, Macedonia
City, City
Dolno Lakocerej, Kosel, Macedonia
Dolno Lakocerej, Kosel, Macedonia
City
Orovnik, Mešeišta, Macedonia
Orovnik, Mešeišta, Macedonia
City, City

Cupcake Shop

Embeltore Fejza
Делогожди, Struga
Cupcake Shop

Eastern Orthodox Church

Monastery of Kalishta
Struga
Eastern Orthodox Church

Education

Feja Islame
6333 Struga
Education

Electronics Store

iPhone 7S
Delogozdi B B, 6338 Struga
Electronics Store

Event

Manastir Bogorodica Kalista
Struga
Event

Gas Station

Eko Petrol
Ohrid, 6000 Ohrid
Gas Station

Halal Restaurant

Restaurant CENTAR
Prvi Maj No2, 6330 Struga
Halal Restaurant

Home

Ladorisht City
Struga
Home

Hotel

Вевчански Извори
Vevcane, Vevčani, Macedonia
Hotel, Park, Food & Beverage

Interest

Dobovjani
Struga
Interest, City, Fishing Store

Landmark & Historical Place

Dlaboki Dol (periodiskt vattendrag i Makedonien, Opsjtina Debarca, lat 41,21, long 20,77)

Landmark & Historical Place
Плоштад Вевчани / Vevcani Square
Плоштад Вевчани, 6335 Vevcani
Landmark & Historical Place, Public & Government Service
Mazatar (kulle)
Ohrid
Landmark & Historical Place, Interest
Koča
Struga
Landmark & Historical Place
Golema Reka (vattendrag i Makedonien, Opsjtina Struga)
Struga
Landmark & Historical Place

Local Business

Sv. Petka, Orovnik

Church
Struga Sity
Struga
Local Business
Liqvid
Ohrid
Local Business
Hotel Biser Struga
Kalishta, 6330 Struga
Hotel
Biser Beach
Struga
Local Business
Fshati Shum
Struga
Local Business
Dredhëza 2
Struga
Local Business
Rude World
Struga
Local Business
Strugë Butik Dallas
Struga
Local Business
Dollogozhda City
Dollogozhde, Struga
Local Business
N'dollogozhd..!!!

City, State
Vanilla
Struga
Local Business
Hotel Palace
Struga
Hotel

Nonprofit Organization

Im Muslim
Oktisi, Oktisi, Vevčani, Macedonia
Nonprofit Organization, Professional Service

Performance & Event Venue

Durim
tatesh, 070900114 Struga
Performance & Event Venue

Pharmaceuticals

Dr.BACHEFF Apimell Macedonia
Str.Argir Marincev No.3 (factory adress:village of Kosel), 6000 Ohrid
Pharmaceuticals

Physical Therapist

Feel the Difference
Jovo Stefanoski Rile, 6330 Struga
Physical Therapist

Political Organization

BDI Dega Dollogozhdë - Faqja Zyrtare
Struga
Political Organization

Real Estate

Apartmani - Struga
Jovan Stefanoski Rile 3/3, Struga
Real Estate

Region

Ohrid Lake

Region

Residence

Вила КоЦкИцА
Vevcani, 6335 Vevcane, Vevčani, Macedonia
Residence

Restaurant

Maiva
gradski paza, Struga
Restaurant
Restoran Sofra Veleshte
Ohrid
Restaurant

Shopping & Retail

Butik Allure
Marsal Tito Br.85, 6330 Struga
Shopping & Retail, Clothing Store

Travel & Transportation

Struga Velesta Exclusive Hotel
Struga
Travel & Transportation, Region, Hotel Resort