Психолошко советување и психотерапија со психотерапевт Радмила Манчевска

ul. Marsal Tito - 127, Vinica, Macedonia


☎: 075-474-626

Category

About

Примена на Гешталт психотерапија во разрешување на одредени проблеми.Закажување на сеанса и инфор.на тел: 075-474-626;

Description

Во работата на психолошкото советувалиште вклучени се лиценцирани психолози и гешталт психотерапевти. Во Психолошкото советувалиште „Аспекти-Исток“ можете да побарате помош за разрешување на следните емоционални проблеми: - Напади на паника - Социјална анксиозност (страв од јавен настап, недостаток на самодоверба и срамежливост во комуникацијата со другите) - Генерализирана анксиозност (страв без некоја посебна причина, континуирана и претерана загриженост...) - Соматоформни пореметувања (претерана грижа за сопственото здравје, страв од смрт.) - Депресија - Акутен и хроничен стрес - Работа на сонови и проблеми поврзани со спиењето - Проблеми со учењето(проблеми со концентрацијата, мотивацијата, недостаток на работни навики и вештини на учење. . ) - Проблеми во партнерските односи (претерана љубомора, посесивност, чувство на вина, сексуални дисфункции, отсуство на конструктивна комуникација помеѓу партнерите) -Психосоматски проблеми - пореметување на физиолошката функција на одделни органи кои се резултат на одредени стресни фактори ( проблеми со спиењето, главоболки,болки во желудникот, вртоглавици, проблеми со дишните патишта, мускулна напнатост) Во рамките на Психолошкото советувалиште Аспекти-Исток, можете да ги посетувате следните психоедукативни работилници: - Тренинг релаксации (можност да научите како да се релаксирате и опуштите) - Тренинг за развој на самодовербата (преку користење на одредени вежби, можност да работите на себе и да ја зголемите самодовербата и личното чувство за самопочитување) - Анализа на личните потенцијали ( со користење на одредени гешталт техники можност за откривање и развој на скриените таленти и зголемување на самоефикасноста и остварување на поставените цели)

Products

Психолошко советување и психотерапија

Places Nearby

Advertising/Marketing

Филаделфија
Marsal tito blok b, 2300 Kocani
Advertising/Marketing

Apartment & Condo Building

Hipo Centar
Плоштад „Ангел Винички“, 2310 Vinica, Macedonia
Apartment & Condo Building, Public & Government Service

Arts & Entertainment

Kara Taš (bergstopp)

Arts & Entertainment, Interest, Mountain
Bedzevi Po Poracka
2305 Zrnovce, Zrnovci, Macedonia
Arts & Entertainment

Automotive Repair Shop

Avtoservis Laki-M JAKIMOVO
S.JAKIMOVO, 123456 Vinica, Vinica, Macedonia
Automotive Repair Shop

Bakery

Пицерија Cili
Vinica, Macedonia
Bakery

Bar

Kafe bar DIM
PEKLANI, mario1234 Peklani, Blatec, Macedonia
Bar, Cafe

Beauty, Cosmetic & Personal Care

Make up by Tamara
Kocani, Kocani
Beauty, Cosmetic & Personal Care

Church

Sv.joakim Osogovski Selo Jakimovo
Vinica, Vinitsa
Church

City

Preseka (Kotchani)

City, Interest, Mountain
Gradec Vinica

City, Residence
Trsino

City, Landmark & Historical Place
Trsino

City
Trsino, Blatec, Macedonia
Trsino, Blatec, Macedonia
City, City
Dragobraste
Dragobraste
City, City
Peklani, Blatec, Macedonia
Peklani, Blatec, Macedonia
City

Company

Termoplast dooel
564 no.21, 2300 Kocani
Company
KEY LOCK Centre
ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 123, 54634 Thessaloníki
Company
Практики трансформации
Киев
Company

Education

Toastmasters Sarajevo
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Education

Finance Company

Risky Business - #withus
400267 Cluj-Napoca
Finance Company

Gym/Physical Fitness Center

Malena Fitness Centar for Woman
skopska, 2300 Kocani
Gym/Physical Fitness Center, Stadium, Arena & Sports Venue

Home

Rezidencija Dimitrovski
gradec, Vinica, Macedonia
Home, Community Center

Hotel

Hotel Centro Biznis Vinica
Kocanski pat bb, 2310 Vinica, Macedonia
Hotel
Motel Donco

Hotel

Hotel & Lodging

Etno Selo Stara Planina
19353 Kalna
Hotel & Lodging

Interest

Demir Kapija (berg i Makedonien, Opsjtina Radovisj)

Interest, Landmark & Historical Place

Jewelry & Watches Store

Lira Gold
Kocani
Jewelry & Watches Store

Lake

Gradce Ezero

Lake, Landmark & Historical Place

Landmark & Historical Place

Kapetanska Čuka

Landmark & Historical Place
Mamutica (berg)

Landmark & Historical Place, Mountain
Манастир "Свети Спас" с.Драгобраште
Драгобраште, Виница, 2316 Dragobraste
Landmark & Historical Place
Kiselica (berg)

Landmark & Historical Place

Local Business

Slatkarnica Sandra
Vinica, Macedonia
Local Business
Na Sred Selo

Local Business
Pami Trejd
na patot vinica-kocani vo prostoriite na pek-trans nasproti oranzeriite, 2310 Vinica, Macedonia
Local Business
Magic Caffe Kochani City Mall
Kocani
Restaurant

Middle School

1ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας
25ης Μαρτίου Τέρμα, 57004 Néa Michanióna, Thessaloniki, Greece
Middle School

Mountain

Pesjovi Kuḱi

Mountain, Interest, Landmark & Historical Place
Ostrec (utlöpare i Makedonien, Opsjtina Zrnovci)

Mountain, Interest, Landmark & Historical Place
Plačkovica

Mountain, Arts & Entertainment, Region

Movie Theater

Дом на киното / Dom na kinoto
Ekzarh Yosif 37, Sofia, Bulgaria
Movie Theater

Region

Lisec

Region, Mountain

Restaurant

Гостилница "Бекче"
с. Грдовци, 2300 Grdovci, Zrnovci, Macedonia
Restaurant
Restoran MACE
ul.Jakimovski pat br.1, 2310 Vinica, Macedonia
Restaurant

River

Lisečka Reka

River, Interest, Landmark & Historical Place

School

SOU "Vanco Prke" - Vinica
Partizanski Odredi, 2310 Vinica, Macedonia
School

Shopping & Retail

Evolibaby
Wielandgasse 25, 1100 Vienna, Austria
Shopping & Retail

Shopping Mall

Kocani Trgovski Centar
Маршал Тито ББ, 2300 Kocani
Shopping Mall, Home, City

Travel Company

Medusa Temple
7550 Krusevo, Blatec, Macedonia
Travel Company