Ad Connect

Magjistralja Prishtine Mitrov0 000 Milloshevë


☎: +377 44 378 700

Category

About

Ad conect perfaqsus i shum firmave prestigjoze botrore tani sjell ne tregun ton sistemin me te ri te cctv alamrmave kunder vjedhjes kunder zjarrit....

Description

Ne ju ofrojme zgjidhje ne sisteme dhe produkte te vecanta te markave prestigjoze, nga nje game e gjere qe ne disponojme. AD CONNECT eshte e gatshme ne cdo moment te japi zgjidhje te personalizuara per problemin tuaj te sigurise, cilido qofte ai, duke filluar nga Kamerat e vezhgimit te shume llojeve:me kabell fizik, IP camera, wireless, infrared, vandal proof, per jashte dhe brenda etj. duke vazhduar pastaj me Sistemet e alarmit kunder Grabidjes, zjarrit, gazit, ujit, hapjes se dyerve dhe dritareve etj. Keto dy kategori jane shume te rendesishme pasi jane te lidhura ngushte me jeten, familjen apo biznesin tuaj. Te gjitha produktet jane te certifikuara dhe te parametrave Europiane