Agna Kosova

Republic of Kosovo, 10000 Pristina


☎: 080005566

Category

About

Agna Kosovë punonë me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet vazhdimisht dhe kontribuon për një jetë më cilësore për punonjësit, partnerët dhe komunitetin.

Description

Agna Kosovë punonë me përgjegjësi sociale, për një biznes që rritet vazhdimisht dhe kontribuon për një jetë më cilësore për punonjësit, partnerët dhe komunitetin, duke qenë gjithmonë një hap përpara të tjerëve. Produktet UJERAT: Glina, Spring PIJET FRESKUESE: Lipton Ice Tea KAFE: Nescafe BIRRAT: Amstel Elbar VERERAT: JP Chenet PIJE ENERGJIKE: Dragon Heart PIJE ALKOOLIKE: Standard Whiskies, Deluxe Whiskies, Malts, USHQIME: La Famiglia, Nestle Milk, Zero HIGJIENIKE: Everyday Babylino

Products

Spring, Glina, Nescafe, Lipton, Dragon Heart, Elbar, Amstel, JPChenet, Everyday, Babylino, Zero, La Familgia, Nestel Milk

Places Nearby

Arts & Entertainment

Baraina
Podujevë
Arts & Entertainment

Bar

Siluri Mramor
Pristina
Bar

Business Service

GameTracker.al
Kosovo, Vitija
Business Service

Car Rental

Punesim Sezonal në Gjermani
Prishtinë, 10000 Pristina
Car Rental

City

Marec
Marec
City
Orljane
Orljane
City, City
Restaurant "Liqeni" Batllavë
Orllan, 11000 Orllan
City, Lake, Health Food Restaurant
Prapashticë
Prapashticë
City, City

Coffee Shop

Cafe 86
Rruga Eqrem Qabej nr.86, 10000 Pristina
Coffee Shop

Cosmetics Store

Bliss Cosmetics
Nenkalimi ne Bulevardin Bill Clinton, 10000 Pristina
Cosmetics Store, Beauty, Cosmetic & Personal Care

Country

Prapashtica,Village

Country
Stallovë

Country, Mountain

Dentist & Dental Office

Stomatoloska ordinacija AMD Dental Brus
10.avgust br8, 37220 Brus
Dentist & Dental Office

Diner

Brus-"Marine vode"
Kralja Petra 84, 37220 Brus
Diner

Education

TOEFL Private Tutoring
Qendra Tregtare Kodra e Diellit, 10000
Education

Fish & Chips Restaurant

Mileniumi i Ri
Orllan, 11060 Podujevo
Fish & Chips Restaurant

Food & Beverage Company

Agna Kosova
Republic of Kosovo, 10000 Pristina
Food & Beverage Company

Health/Beauty

Jelena Nails
37000 Brus
Nail Salon

Interior Designer

MY DÉCOR - Exclusive
Rr. Luan Haradinaj, Pallati i Rinisë, Kulturës dhe i Sporteve, 10000 Pristina
Interior Designer, Brand, Gift Shop

Just For Fun

Pylli I Arinjeve Prishtina
Pristina
Just For Fun, Arts & Entertainment, Region

Lake

Liqeni I Batllaves

Lake, Region, Food & Beverage

Landmark & Historical Place

Bukva (kulle i Kosovo)
Pristina
Landmark & Historical Place

Lawyer & Law Firm

Justice and the People Campaign
Rruga "Gustav Majer" Nr. 6, 10000 Pristina
Lawyer & Law Firm

Local Business

Restaurant Tempo
Mramuer, Pristina
Restaurant
Mutivod

Local Business
Radashevc
Pristina
Local Business
Orllane
Podujevë
Local Business
BP HOME LLC
10000 Pristina
Real Estate Investment Firm
MramuEr :)
10000 Pristina
Castle
Corrner Caffe
Pristina
Coffee Shop, Sandwich Shop
Villa Batllav
Podujevë
Local Business
Koznica
Pristina
Local Business

Locality

Zona Operative E Vranjevcit
Mahala Vranjevic
Locality

Mountain

Marevc

Mountain

Non-Governmental Organization (NGO)

NEXT Alternative
Pristina
Non-Governmental Organization (NGO)

Non-Profit Organization

Bear Sanctuary Prishtina
Mramor village, near Badovc lake, 10000 Pristina
Tour Agency, Non-Profit Organization

Outdoor & Sporting Goods Company

Paintball Prishtina
Grashtincë, 10000 Pristina
Paintball Center

Real Estate

Ndërmjetsime Pronash
Rr. Uck pn Prishtine, 10000 Pristina
Real Estate

Residence

Slivovë
10000
Residence, Travel & Transportation

Restaurant

House caffe
Rr. Sylejman Vokshi, 10000 Pristina
Restaurant, Cafe
Villa Natyra
Lipjan
Restaurant, Arcade
Restaurant Adriatiku Batllave
Orllan 125, 30000 Podujevë
Restaurant
Restaurant Alban' s
Andrea Gropa, 10000 Pristina
Restaurant
Pane Vino - Bar & Restaurant
Luan Haradinaj 6/A, 10000 Pristina
Restaurant
Restorant Adriatiku -Batllav
Podujevë
Restaurant

Shopping & Retail

Rasadnik Brus
Brus, 37220 Brus
Shopping & Retail

State

Kulla "zahir Pajaziti" Orllan
Podujevë
State, Residence

Tour Agency

I'M Eurotrip
Eqrem Qabej, 10000 Pristina
Tour Agency, Travel Agency

Tourist Information Center

Prizren City Tour
Prizren, 20 000 Pristina
Tourist Information Center, Tour Guide

Travel Agency

Liki-Trans
610500 Vitija
Travel Agency