Auto Servis CANI

Magjistralja Prizren-Suhareke km 7-te, 20000 Prizren


☎: 0 44 687 219 - 00 386 49 412 164 - 00377 45 550 007

Category

Price Range

$ (0-10)

About

Bejm servisin dhe diagnozstefikimin e veturav FORD OPEL WOLFSWAGEN BMW MERCEDES Bejm dhe mbushjen e klimave Bejm regllazha dhe ballansimin

Description

Auto servishtë një ndër serviset e specializuara të veturave, posaçërisht të tipave siq janë ato Ford Volkswagen, Audi, Seat Mercedes BMW, Shkoda si dhe të gjitha llojet tjera të veturave te. Auto Servell një përvojë shumë vjeçare kryesisht dhe që nga viti 2000 ky autoservis ka dëshmuar njohuri në punë, cilësi dhe garancë në shërbimet e veta të servisimit. Në këtë qendër servisimi mundësohen intervenimet e ndryshme në veturat e vogla, duke filluar nga ato shërbimet standarde, deri tek ato të komplikuara dhe të ndjeshme.

Places Nearby

Asian Restaurant

Qebaptore ''Niti''
Brigada 123, 1234 Suharekë
Asian Restaurant

Business Service

Market Qarshia
Krajk, Prizren
Business Service
Logi Pllaka Terase
Lubizhde, Prizren
Business Service, Business Center

Cafe

AS Club
Mushtishtë
Cafe

Cafeteria

Caffiteria Lindi
Mushtisht, 118 Mushtishtë
Cafeteria, Restaurant

City

Suva Reka
Suva Reka
City

Community Organization

Akasya
20540 Mamushë
Community Organization

Company

SHPK Eurogroup
23000 Suharekë
Company
NPT ETIKA
Rruga Shiroke pn, 23000 Suharekë
Company
Metal Design
malesi e re, 20000 Prizren
Company

Diner

Fuad As
Kosovo, Prizren
Diner

Farm

Mb Aroma
Korishe, Prizren
Farm

Fast Food Restaurant

Fatsi Qebaptore
Ljubizda, 20000 Prizren
Fast Food Restaurant

Food & Beverage

Theranda-City
Suharekë
Food & Beverage

Food & Beverage Company

Relax
Brigada 123 p.n., 23000 Suharekë
Food & Beverage Company
Albad
20000 Prizren
Food & Beverage Company

Gas Station

JONI Petrol
Prizren Kosove, Pirane
Gas Station, Travel & Transportation

Grocery Store

Süper Market Harun
Orman Sk/212, 20000 Mamusha
Grocery Store, Food & Beverage Company

High School

N Shkoll
Suharekë
High School

Home

Fam. Latifi - Piranë Kosov
Prizren
Home

Hotel

Vila Crazy Love
20000 Suharekë
Hotel

Italian Restaurant

Motel & Restaurant " Genisi "
Dardania ( Zona e re Jaglenicë ), 20000 Prizren
Italian Restaurant

Landmark & Historical Place

Mamuşa Belediyesi / Komuna e Mamushës
Saat Kulesi, 20540 Mamusa
Landmark & Historical Place, Public & Government Service

Local Business

Galaxy Ljubizda

Local Business
Mushtisht
Prizren
Locality
Cvece
cedomira Djoincevica 103, 11427 Vranic
Local Business
Llamarin Punes Erdi
studenqan, studenqan Suharekë
Local Business
Cecino Cvece
Cedomira Djoincevica 103, 11427 Vranic
Local Business
Ajdo
Prizren
Cafe
Durimi Trade
Prizren
Local Business
Caffeteria " Te Ura "
Landovicë
Cafeteria
BluBar
Shirokë - Sopijë, 23000 Suharekë
Local Business
Kahvalti Yapiyoruz
Suharekë
Local Business
Profil Metali
Rr. Hajdin Berisha p.n., 23000 Suharekë
Local Business
FD Studio
Islam Spahiu, 20000 Prizren
Local Business
Te Veni
Landovic, Prizren
Local Business
kompleksi Maqiteva
Maqiteva, Suharekë
Local Business
Motel Villa A2
Suharekë
Motel
N.T.P LULI
Shirok, 23000 Suharekë
Local Business

Patio/Garden

Lulishte JONI
Prizren, 20000 Korishë
Patio/Garden

Pizza Place

Pizzeria Edona 2 Therandë
Suharekë
Pizza Place
Pizeria Era
Prizren
Pizza Place

Professional Service

N.SH "Liriu"
rr.Brigada 123 -, 23000 Suharekë
Professional Service, Company

Public Swimming Pool

Pishina Festa Mushtisht
Rruga Baqefs - Mushtisht, 20122 Suharekë
Public Swimming Pool

Restaurant

Restaurant Super Viva Dardania Prizren
Dardania jaglenic, Prizren
Restaurant
Restorant & Gjelltore "Te Qendra" Mushtisht
Mushtisht, 00473839 Mushtishtë
Restaurant
Piceria Linda
Suharekë
Restaurant

Restaurant Wholesaler

Rozafa Suhareke
Suharekë
Restaurant Wholesaler

Technology Company

Edi Market
15 Novbar, Prizren
Technology Company

Travel & Transportation

Terminali Doganor-Prizren
Rr.Tranzite-Prizren, Prizren
Travel & Transportation