Baby shop Erdi

60000 Gjilan

☎: 045437021

Category

Price Range

$$$$ (50+)

About

Per porosi kryhet gjysma e pageses ne fillim dhe pjesa tjeter kryhet pasi te mirret porosia porosia arrin per 15-30 dite porosit ne viber ose ne mesazh

Places Nearby

Airport Shuttle Service

Dardani QM
Rr. "Adem Jashari" Nr.61, 60000 Gjilan
Airport Shuttle Service, Tour Agency

Architect

ARCH-tech Design
Rr.Skënderbeu, 13000 Gllogoc
Architect

Automotive Repair Shop

Auto Llaker Emi
Pasjak, Gjilan
Automotive Repair Shop

Automotive, Aircraft & Boat

Seat Servis Drev
Drešinja vas, 3301 Petrovce
Automotive, Aircraft & Boat
Auto Pjesë & Servis Ford
Rr.Maxhistrale Gjilan-Ferizaj, service Gjilan
Automotive, Aircraft & Boat, Professional Service, Business Service

Cafe

Baron Bar Café
Gjilan
Cafe, Residence
Park (Bojanina)
Irbid 60000
Cafe, Park, Sports & Recreation
Te ''eli''
Gjilan
Cafe

City

Busavatë

City
Kufi "Dheu Bardhë"
Dheu Bardhë
City
Makresh

City, Region
Strezoc
Strezoc
City, City
Ranilug
Ranilug
City

Commercial & Industrial

Ferizi Petrol
Gjilan
Commercial & Industrial, Food Wholesaler

Community Center

EGC - Gaming Center #1
Gjilan, Gjilan
Community Center

Community Service

Iniciativa Qytetare e Zhegres - IQZH
Agim Ramadani, 60520 Zhegër
Community Service, Non-Governmental Organization (NGO)

Company

Firma ndërtimore Muja-Eg
Rruga Lugina Dy, 62000 Kamenica, Kosovo
Company
Jaha Center
shadervani, 60000 Gjilan
Company

Consulting Agency

MINI Transport DOO

Consulting Agency

Doctor

Spitali Regjional - GJILAN
Gjilan
Doctor

Gas Station

Fama Petrol
Ranilug
Gas Station, Bar & Grill

Health/Beauty

Fashi Shitje
60000 Gjilan
Apparel Distributor, Women's Clothing Store, Baby & Children's Clothing Store

High School

Gimnazija Silovo
Gjilan
High School

Lake

Brana e Perlepnices
Gjilan
Lake

Landmark & Historical Place

Busovačka Čuka
Kamenica, Kosovo
Landmark & Historical Place, Interest

Local Business

Ne Gjilan te restorant Bujana
60000 Gjilan
Restaurant
Uglar Gijlan
Uglar, Uglar
Local Business
Arena Sport
Kamenica, Kosovo
Local Business
N;mahall Tem
Gjilan
Local Business
Lagja Luli '93
Rr. Fuad Dibra, Gjilan
Local Business
Drita Security Sh.p.k
Rr. Zija Shemsiu 111, 60000 Gjilan
Security Guard Service
Albina
Ranilug
Local Business
Escobar Te Ura Hanit
Zheger, Gjilan
Pub
Caffe & Pizzeria Dama
Ranilug
Pizza Place

Makeup Artist

Canismakeup- profesionalni sminker
bb, Stanisor
Makeup Artist, Professional Service

Medical Company

Qendra e Hipnozes Gjilan.
rr.Fatmir Ibishi nr.2, Gjilan
Medical Company

Park

Vikendica

Park, Home

Party Entertainment Service

Igraonica Dvor
Smederevski put br.1, 11307 Bolec
Party Entertainment Service, Child Care Service, Restaurant

Professional Service

AMIRI - Dyer dhe Dritare
62000 Kamenica,Kosovo, 62000 Topanica
Professional Service

Psychologist

MSC-Fizioterapia
Halim Aga Nr. 25, 60000 Gjilan
Psychologist, Family Doctor, Physical Therapist

Pub

AGOA Biliard & Bar
15 Qershori, 60000 Gjilan
Pub

Region

Busavatë

Region

Residence

Te Villa N'bresalc
Gjilan
Residence, Mountain
TeDajt

Residence

Restaurant

Caffe Bar "Crni Leptir" Pasjane
Carica Milica, 38266 Pasjane
Restaurant
Restoran IDEAL 2
60000 Gjilan
Restaurant
Restaurant Bar RICOM
rr. Idriz Seferi, 60000 Gnjilane
Restaurant, Performing Arts, Arts & Entertainment
Restaurant Anesa
Zheger, ... Zhegra
Restaurant