Beni Trans

Radolista, Struga, Macedonia, 6333 Radolista, Struga, Macedonia

☎: 070-232-435

Category

Price Range

$$ (10-30)

About

Infrastrukture e ulet: asfaltimi i rrugëve, ujsjellës, kanalizime, ndërtim i mureve me gur, rregullim i kopshteve publike dhe private,remime tamponime etj.

Founded

Beni Trans was founded in Arben Mahmudi

Description

Është nder që kemi mundësin në pika të shkurtra t’ju njoftojm me të arriturat dhe synimet e kompanisë sonë. Ndërmarrja BENI TRANS është themeluar në vitin 1997 në Strugë, si ndërmarrje e specializuar për projektimin dhe egzekutimin e punëve që kan të bëjnë me infrastrukturën e ulët dhe atë : asfaltimin e rrugëve, stadium, ujsjellës, kanalizime, ndërtimin e mureve me punim prej guri, rregullumin e kopshteve publike dhe private , shtruarjen e ambienteve të ndryshme private dhe publike duke përfshirë të gjitha llojet e rërës, tampon – këtu përfshihet përgatitja e bazës së tokës, shtresat paraprake dhe në fund mbulimi i hapsirave të ndryshme me pllaka. Falë përgatitjes profesionale të stafit punues , klientët tanë kanë një shërbim të përkryer që i bën ata të jenë të kënaqur me punët e kryera në kohë sa më të shkurtër. Tendencat tona për të ardhmen janë të qarta, të mbesim lider në këtë biznes dhe të vazhdojm të mbajmë nivelin e shërbimit korrekt ndaj konsumatorëve dhe partnerëve tanë

Places Nearby

Apartment & Condo Building

Apartments Niko Struga
Goce Delcev 54, 6330 Struga
Apartment & Condo Building

Arts & Entertainment

Piskupska Reka
Struga
Arts & Entertainment

Cafe

Kastrati Perrenjas
Rruga nacionale, E852 Përrenjas
Cafe

Cafeteria

Kapetanija
Ohrid
Cafeteria, Travel & Transportation

City

Вевчани
Vevcani
City, Region
Nerezi

City, Landmark & Historical Place
Podgorci, Labuništa, Macedonia
Podgorci, Labuništa, Macedonia
City, City
Frngovo, Struga, Macedonia
Frngovo, Struga, Macedonia
City, City

Company

Бокоп Доо
Boroec, 6330 Struga
Company

Education

Feja Islame
6333 Struga
Education

Food & Beverage

Bar Restorant Oda
E852, Rajcë
Food & Beverage

Geographical Place

Maja e zezë
Struga
Geographical Place

Grocery Store

Farma Rashiti
Labunishta, 6336 Struga
Grocery Store, Pharmacy / Drugstore

Halal Restaurant

Restaurant CENTAR
Prvi Maj No2, 6330 Struga
Halal Restaurant

Home

Ladorisht City
Struga
Home

Hotel

Вевчански Извори
Vevcane, Vevčani, Macedonia
Hotel, Park, Food & Beverage
Lakehouse
Guri i Drerit / Deer's Rock / Elen Kamen, 6330 Struga
Hotel, Home

Interest

Belica (berg i Albanien)

Landmark & Historical Place, Mountain
Maja e Shebenikut

Mountain, Landmark & Historical Place

Landmark & Historical Place

Плоштад Вевчани / Vevcani Square
Плоштад Вевчани, 6335 Vevcani
Landmark & Historical Place, Public & Government Service
Lukovo, Struga

Landmark & Historical Place, Region

Local Business

Electrical
Lagja nr 5, 36633663 Rrajcë
Local Business
Hotel Palace
Struga
Hotel
Qaf Thane

Port
Kotodesh

Public & Government Services
Makpetrol
Naselba Elen Kamen, 6330 Struga
Hotel
Parumba

Geographical Place
Dredhëza 2
Struga
Local Business
Fshati Shum
Struga
Local Business
Military shop struga
Podgorci, 6336 Struga
Military Base
Strugë Butik Dallas
Struga
Local Business
Vanilla
Struga
Local Business

Locality

Granicen Premin Kafasan
Struga
Locality, Geographical Place, Passport & Visa Service

Mountain

Mali Kokal

Mountain
Shebenik

Mountain, Region
Kokalo

Mountain, Interest, Landmark & Historical Place
Crn Kamen (berg i Albanien, lat 41,25, long 20,52)

Mountain

Nonprofit Organization

Im Muslim
Oktisi, Oktisi, Vevčani, Macedonia
Nonprofit Organization, Professional Service

Performance & Event Venue

Durim
tatesh, 070900114 Struga
Performance & Event Venue

Physical Therapist

Feel the Difference
Jovo Stefanoski Rile, 6330 Struga
Physical Therapist

Real Estate

Apartmani - Struga
Jovan Stefanoski Rile 3/3, Struga
Real Estate

Residence

Вила КоЦкИцА
Vevcani, 6335 Vevcane, Vevčani, Macedonia
Residence

Restaurant

Kafeterija Kade
Labunishta, 6336 Struga
Restaurant
Maiva
gradski paza, Struga
Restaurant

River

Krivi Viroj

River, Interest, Landmark & Historical Place
Lakavička Reka
Struga
River

Shopping & Retail

Butik Allure
Marsal Tito Br.85, 6330 Struga
Shopping & Retail, Clothing Store

Sports & Recreation

Jablanica Crn Vrv 2254 MNV

Sports & Recreation, City

Travel & Transportation

Struga Velesta Exclusive Hotel
Struga
Travel & Transportation, Region, Hotel Resort