BPB

Rruga Uçk 153, 10000 Pristina


☎: +381(0)38 620 620

Category

About

BPB – Banka e vendit tënd

Description

BPB, u licencua më 29 Mars 2001 nga Autoriteti Qendror Bankar i Kosovës (AQBK) – tani Banka Qendrore e Kosovës, dhe është Banka e tretë me radhë e licencuar në Kosovë. BPB, kapitali i së cilës është kryesisht vendor, veçohet për fleksibilitet, efikasitet dhe për kujdesin ndaj klientëve.

Besueshmëria e ndërsjellët dhe krijimi i relacioneve afatgjate me klientët është objektiv strategjik i Bankës. Banka, në vazhdimësi ofron produkte atraktive dhe shërbime cilësore me çmime konkurruese. Ne jemi fleksibil dhe ju përshtatemi kërkesave të klientëve, në mënyrë që klientët të jenë të kënaqur me cilësinë dhe shpejtësinë e shërbimeve tona.

Mission

Të jemi partner i besueshëm i klientëve në plotësimin e kërkesave financiare dhe mbështetës i sigurt në zhvillimin e gjithëmbarshëm të tyre.

Places Nearby

Cafe

Restaurant 08
Pristina
Cafe

City

Gerdovc
Gerdovc
City, City
Donje Ljupce
Donje Ljupce
City

Coffee Shop

Cafe 86
Rruga Eqrem Qabej nr.86, 10000 Pristina
Coffee Shop

Company

Euro-Bag Prishtine
QMI, 10000 Pristina
Company

Computer Company

Delta • Community
Pristina
Computer Company

Landmark & Historical Place

Bukva (kulle i Kosovo)
Pristina
Landmark & Historical Place

Lawyer & Law Firm

Justice and the People Campaign
Rruga "Gustav Majer" Nr. 6, 10000 Pristina
Lawyer & Law Firm

Local Business

BP HOME LLC
10000 Pristina
Real Estate Investment Firm
Corrner Caffe
Pristina
Coffee Shop, Sandwich Shop
Studio Nr.2 RTV21
RTV21 Media House anex, Prishtina, Kosovo, Pristina
Local Business
MramuEr :)
10000 Pristina
Castle

Medical & Health

Banja e Shakovicës
Shakovice, 10000 Podujevë
Medical & Health

Mosque

Xhamia e Batllavës
Batllavë, Rr.Ul. Enver Maloku Podujevë
Mosque, Education

Neighborhood

Lagja Marigona
Marigona Veternik, 10000 Pristina
Neighborhood

Non-Governmental Organization (NGO)

NEXT Alternative
Pristina
Non-Governmental Organization (NGO)

Outdoor & Sporting Goods Company

Paintball Prishtina
Grashtincë, 10000 Pristina
Paintball Center

Performance & Event Venue

Teodora fest 2014
vizitorski centar Teodora Lebane, 16230 Prekopčelica
Performance & Event Venue, Adult Entertainment Service

Petting Zoo

Te Burgu
Gerdofc, Podujevë
Petting Zoo

Professional Service

Auto Servis Armendi
Milloshev/Obiliq, Milloshevë
Automotive Repair Shop, Professional Service
Ad Connect
"Magjistralja Prishtine Mitrovice", 10 000 Milloshevë
Professional Service

Public & Government Services

N'fakultet
20000 Pristina
Public & Government Services

Real Estate

Ndërmjetsime Pronash
Rr. Uck pn Prishtine, 10000 Pristina
Real Estate

Region

Mali I Robit,Durres

Region, Arts & Entertainment

Restaurant

Pane Vino - Bar & Restaurant
Luan Haradinaj 6/A, 10000 Pristina
Restaurant