DELL - Makpetrol

Vasil Gjorgov 33/a, 1000 Skopje


☎: +389 (0)2 3163-846

Category

About

Макпетрол А.Д. - Скопје - Platinum Partner на DELL EMC за МАКЕДОНИЈА.
http://dell.makpetrol.com.mk

General Info

Локација:
http://goo.gl/Xddcjt

Description

Почетоците на МАКПЕТРОЛ АД на полето на информатиката се појавуваат уште од 70-тите години. Најпрво работи на воспоставување на свој сопствен информационен систем, а подоцна, кон крајот на 80-тите, МАКПЕТРОЛ се појавува како компанија што нуди софтверски решенија, и успева да реализира многубројни проекти во Македонија, како и да имплементира решенија во неколку компании ширум поранешна Југославија како ПТТ Пула, Кикинда и други.

Имајќи го во предвид брзиот раст на информатичката технологија, од 1996 година МАКПЕТРОЛ АД станува застапник на фирмата Dell од САД – Тексас.


ВИЗИЈА

Визијата на МАКПЕТРОЛ АД – Центар Dell е да бидеме ИТ компанија што на своите клиенти ќе им обезбеди:

- Висок квалитет на производи, услуги, совети за постигнување идеално ИТ решение;
- Континуирано модернизирање на своите производи и услуги, едукација и сертификација на своите вработени за сите тековни новитети, анализа на пазарот и истражување на потребите на корисниците;
- Комплетни систем интеграторски решенија на своите клиенти преку поставување на целосната инфраструктура, мрежна пасивна и активна опрема, интеграција на целокупната компјутерска опрема, инсталација на други системски решенија што ќе овозможат безбедно, брзо и сигурно работење во компанијата и по желба дизајнирање на апликативни решенија кај определени купувачи;


За да се оствари оваа визија нашето работење е базирано врз неколку главни начела, и тоа:

- Партнерства со водечки светски ИТ компании како што се Dell, Symantec, Microsoft, Cisco, VMware, и други.
- Клиентите се секогаш на прво место во нашата деловната филозофија, и секогаш сме посветени на задоволување на барањата на истите, нудејќи квалитет и воспоставување светски стандарди на македонскиот пазар;
- Тимска работа во компанијата, создавање пријатна атмосфера и солидни услови за работа за секој поединец, притоа, се разбира, следејќи ги ИСО стандардите;
- Постојана едукација на својот кадар следејќи ги новитетите на ИТ индустријата во светот.
DELL - Makpetrol Reviews

Places Nearby

City

Varvara, Sopište, Macedonia
Varvara, Sopište, Macedonia
City
Dracevica, Sopište, Macedonia
Dracevica, Sopište, Macedonia
City

College & University

Shkolla e mesme "Zef Lush Marku"
Skopje
College & University

Company

Маквелд ДОО / Makweld DOO
ul.8 Indzikovo br. 24, 1040 Skopje
Company

Consulate & Embassy

Deutsche Botschaft - Skopje
1000 Skopje
Consulate & Embassy

Dentist & Dental Office

dental center "Karakamchev"
Skopje
Dentist & Dental Office
Ordinanca stomatologjike " Andi Dent" Стоматолошка Ординација "Анди Дент "
Krsto Asenov 3, 1000 Skopje
Dentist & Dental Office

Hair Salon

Studio Dijana
Bulevar Vidoe Smilevski Bato Br.55/7, Skopje
Hair Salon

Hookah Lounge

New Life Caffe
Skopje
Hookah Lounge

Hotel

Ani Hotel
Borka Talevski 5, 1000 Skopje
Hotel, Apartment & Condo Building

Interest

Радишани
Skopje
Interest

Italian Restaurant

Coffe Pizza Restaurant Ancona
Овча Купел-1 бул. Президент Линкълн-29; Св. Троица пл.Преображение ; кв.Редута ул. Братя Пешеви-10, Skopje
Italian Restaurant

Local Business

Selo Varvara

Local Business
Rruges Per Ne Tetov

Travel & Transportation
At Nate I Oli House
Skopje
Residence
Manastir Sveta Bogorodica
Скопска Црна Гора, Skopje
Christian Church

Mountain

Skopska Crna Gora
Skopje, Macedonia
Mountain, Tour Agency, Locality
Kodra e Ǵat

Mountain

Music Production Studio

Klarion Studio
Skopje
Music Production Studio

Musical Instrument Store

Vasil Gjorgov 9 , Skopje
ul. Vasil Gjorgov 9, 1000 Skopje
Musical Instrument Store

Neighborhood

Dimitriev Appartment
Ul2br16, Skopje
Neighborhood

Nonprofit Organization

Rinia e Svillares Poshtme
Dolno Svilare, 1000 Skopje
Nonprofit Organization

Pizza Place

Restaurant & Pizzeria " Besa "
Saraj, besa Saraj, Macedonia
Pizza Place, Food Truck

Region

Brzovec

Region

Shopping Mall

City Mall
Skopje
Shopping Mall, Food & Beverage