Embelsira - ME ZEMER

Dardani - Prishtinë, 10000 Kosovo

☎: +377 45 515 - 646

Category

About

Ëmbëlsira të ndryshme, me shije dhe dekor të vacant. Ajo që për shumë kohë ka munguar, shija e vërtetë prej ëmbëlsirave origjinale, dhe atyre dietale.