Jete Studentore Prishtine

Ulpiane Prishtine Kosove, Kosovë Prishtinë


☎: 044721430

Category

About

Jete Studentore Prishtine

Description

Jete Studentore eshte levizje e krishter studentore dhe pjese e organizates Institua erishtine. Nje vend i hapur per te gjithe studentet. Mban takime me student cdo te merkure ne ora 18:00. Me lojra, humor, muzike, diskutime mbi tema te ndryshme, ekskursione, etj.