Kompania e Sigurimeve Elsig Sh.a

Qendra Tregtare Benita Company, 32000 Klina


☎: +37744326721

Category

Description

Kompania e Sigurimehtë themeluar në mars të vitit 2008. Periudha e dytë tremujore e vitit 2008 ka qenë periudha fillestare e investimeve në këtë kompani, ndërsa aktivitetin e vetë Kompania e Sigurimeka filluar nga muaji Qershor me ç rast licencohet për shitjen e produkteve të sigurimit nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK). Themelues i kësaj Kompanie është z.Agim Elshani i cili ka treguar një sukses të madh në fusha të ndryshme të afarizmit. Për z.Elshani inkuadrimi në industrinë e sigurimeve ishte një sfidë e re me barriera të mëdha, por si rezultat i punës së palodhshme suksesi ishte i pashmangshëm. Për realizimin e qëllimit të tij, z.Elshani përcaktoi objektiva të qarta dhe për këtë si objektiv kryesor ai parasheh investimin në personel. Për të punëtorët janë aset (pasuri) e ndërmarrjes dhe jo vegël e saj. Falë seriozitetit dhe profesionalizmit në lëmin e sigurimeve që kishin personeli i zgjedhur i kompanisë të cilët përpiluan strategjinë e punës, ata arritën të futen në treg dhe për një kohë shumë të shkurtër kjo kompani u mirëprit nga klientët dhe cilësohej si kompani që reflekton besueshmëri, qëndrueshmëri dhe partneritet afatgjatë me klientët e saj. Për të ia shtuar besimin klientelës dhe për të dëshmuar seriozitetin e vetë, Kompania e Sigurime shtator të vitit 2008 bëhet anëtare e kompanisë së njohur austriaWE GROUP - Grazer Wechselseitige Versicherung Aktiengesellcheqë rast u kurorëzua edhe partneriteti në mes të dy kompanivWE Grhtë kompani e cila ka traditë 180 vjeçare në fushën e sigurimeve dhe ka një shtrirje në 13 shtete të Evropës Qendrore dhe Lindore. VirtytetWE Grnë qëndrueshmëria, pavarësia, fleksibiliteti dhe përkushtimi ku në mesin e gjerë kjo Kompani ka rreth 3.000 të punësuar, kapital pune rreth 694 milion dhe rreth 3.7 milion kontrata të Sigurimeve. Anëtarësimi WE GRe bashkimi i kapitalit me këtë kompani, ishte objektiv tjetër i realizuar nga Kompania e Sigurimeështuqë që nga shtatori i vitit 2008, ELSIG-u shihet si një ndër konkurentët më serioz në industrinë e sigurimeve në vendin tonë dhe me konkurrentët e saj nuk krahasohet vetëm në sferën e çmimeve, por prioritare është shërbimi cilësor i klientelës dhe cilësia e produkteve të cilat janë pregatitur me standarde të larta ndërkombëtare. ELSIG-u për një kohë shumë të shkurtër arrin të shtrihet në të gjithë territorin e Kosovës, meqë rast brenda periudhës njëvjeçare hyn në mesin e tre kompanive më të fuqishme me 13.02 % të pjesëmarrjes në treg. Vlerësim ky i bërë nga Banka Qendrore e Kosovës.

Products

Kompania e Sigurimeron një portfolio të ndryshëm të produkteve të sigurimeve sikurse janë: sigurimi i Autopërgjegjësisë, sigurimet Kufitare, sigurimet Kasko, sigurimi i Pronës, sigurimi i Përgjegjësisë (Publike dhe Profesionale), sigurimi i Garancioneve Bankare, sigurimi i Aksidenteve Personale, sigurimi i Shëndetit në Udhëtim, dhe një sërë produktesh tjera.

Places Nearby

Agriculture Company

Agro Sera Osmani vajnikë
Vajnikë, 41000 Skenderaj
Agriculture Company

Bar

Capital Bar
Rruga "Abedin Rexha", 32000 Klina
Bar, Restaurant
Caffe Bar - Te Beni
21010 Rahovec
Bar, Cafe, Restaurant
Resturant Kulla

Bar, Bar & Grill

Bed and Breakfast

Chata nad Czarnym
38-709 Polana
Bed and Breakfast, Hotel

Business Service

United NEPAL PVT LTD
DHARAN, Nepale
Business Service
Art Dekor
Kosova, Klina
Business Service

Cargo & Freight Company

EAGLE Shipping L.L.C
Fshati Gremnike, Komuna Kline, 32000 Klina
Cargo & Freight Company

City

Buçan
Buçan
City, City
Turjane
Turjane
City, City
Jashanicë
Jashanicë
City, City
Gllarevë
Gllarevë
City
Ujmir
Ujmir
City
Dobërdoli
Dobërdoli
City, City
Dushi
Dushi
City, City
Kijevë
Kijevë
City, City

Costume Shop

Zaza Fashion
سوق قب الياس - بعد كنيسة مار ايميل ب 100 متر, kab elias
Costume Shop, Shopping & Retail

Doctor

Kline-DITI MED
Elena Gjika, 32000 Klina
Family Medicine Practice, Psychologist

Event

Ozdrim
Klina
Event

Family Style Restaurant

Villa Park Ujvara 2
Srbica, Kosovo
Family Style Restaurant

Home

Ne Gjum
Rahovec
Home
N'shpi
Skenderaj
Home

Home Improvement

Gure dekorative Aldo
stacioni i tarenit memelisht, 0696514824 Guri I Kuq
Home Improvement, Shopping & Retail

Hospital

Kathar Medical Hall
Kathar, Kathar 00977
Hospital

Hotel

Third eye hotel
shankhu etay, shankhupatichaur Nepale
Hotel
Bishal Hotel and lodge
Bhanu-8,Turture,Tanahun, Nepale
Hotel
Hotel Dukagjini
10000 Pejë
Hotel

Interest

Bajrak (berg i Kosovo, lat 42,70, long 20,62)
Klinë, Kosovo
Interest

Interior Designer

Rruges Per Ne Itali
Milan, Italy
Interior Designer, Port

Local Business

Ujëvarat e Mirushës
Klina
Local Business
Bar caffe Bytyçi
Rruga Demokracia, 123456 Bathorë, Tiranë, Albania
Local Business
Komuna Klinë
Klinë, Klina
Public & Government Services
Skendraj
Skenderaj
Local Business
Autostrada Ibrahim Rugova
Kijevë
Local Business
Polluzhe Kosove
Polluzhë/Rahovec 21000, Rahovec
Locality, City Infrastructure
Peje-Kline
Klina
Local Business
Gllarev
Klina
Taxi Service

Locality

Gllareva City
Gllarevë
Locality, Home

Lodge

Benkar village, Solukhumbu, Nepal.
Benkar,solukhumbu, 2710m Nepale
Lodge, Public & Government Service, Hotel

Mobile Phone Shop

Mobil Shop SINA
Kijevë, 24060 Kijevë
Mobile Phone Shop, Professional Service, Automotive Service

Movie Theater

Mero euta shati chha
Australia, 0405283277 Nepale
Playground, Movie Theater

Museum/Art Gallery

Pałace Wiktora Janukowycza
2, 23-900 Kijevo
Museum/Art Gallery

Newspaper

Gumdel
klcc, +60 Nepale
Newspaper

Park

N Park
Klina
Park

Pharmacy / Drugstore

Barnatore bujqsore
DESHMORT E KOMBIT, 32000 Klina
Pharmacy / Drugstore

Region

Maja E Zatriqit
Rr."Faik Qabrati", Rahovec
Region, Landmark & Historical Place

Residence

Ranoc
ranoc, Klinë
Residence

Restaurant Wholesaler

Villa Park
Klina
Restaurant Wholesaler

Shopping & Retail

आर.सी मोवाइल सेन्टर बेलबारी -३ मोरङ्ग
belbari-3 morang, 9849788157 Nepale
Mobile Home Dealer, Shopping & Retail

Shopping Mall

RACI
Abedin Rexha, 32000 Klina
Shopping Mall