marwell.mk

Кирил и Методиј, позади зграда Нама, стара чаршија, 2000 Štip


☎: +38932385999

Category

Price Range

$$ (10-30)

About

marwell визија: Омилен бренд на сите marwell потрошувачи.

Description

marwell визија: Омилен бренд на сите marwell потрошувачи.

marwell мисија:
marwell создава задоволство и подобро секојдневие на нашите потрошувачи, преку поддршка во достигнување на саканиот животен стил, самоизразување, креирање на спомени. marwell е единство на врвен квалитет, удобност, модерен дизајн и прифатливи цени. Со следење на потребите и желбите на потрошувачите, грижата за вработените, инвестирање во технологија и истражување и одговорно однесување кон нашата заедница, marwell ве носи на чекор поблиску до чувството на благосостојба со достапни и корисни обувки.

marwell цели:
– Создавање на задоволни купувачи.
– Градење на клуб на лојални потрошувачи.
– Креирање на двонасочна комуникација со потрошувачите.
– Брза реакција на потрошувачките барања и реакции.
– Континуирано унапредување на условите за работа и грижа за вработените.
– Зголемување на пазарниот удел на домашниот и странските пазари.
– Континуирано унапредување на технологијата и квалитетот.
– Зголемување на продажбата и профитот.
– Придонес кон развој на заедницата.

Начинот на производство на квалитетен пар marwell обувки гарантира:
– Природни материјали,
– Патентирана влошка од мемори пена,
– Уникатен и препознатлив дезен на кожа,
– Помал отпор и мекост при чекорење,
– Елиминирање на непријатна миризба,
– Чувство на удобност,
– Чувство на привлечност,
– Чувство на задоволство,
– Подобар ден.
marwell.mk Reviews

Places Nearby

Arts & Entertainment

Topli Vir

Arts & Entertainment, River

Cafe

Club Caffe
Štip
Cafe

Cargo & Freight Company

Stip Terminal
Štip
Cargo & Freight Company

City

Karbinci
Karbinci
City, City
Penouch

City, Interest, Landmark & Historical Place
Skandaltsi

City, Interest, Landmark & Historical Place
Kochevo

City, Interest, Landmark & Historical Place
Penus, Štip, Macedonia
Penus, Štip, Macedonia
City, City

Coffee Shop

Hiljadnikov
ul. gen.Mihaljo Apostolski br.18, 2000 Štip
Coffee Shop, Dorm

Fashion Designer

Britex
Zeleznicka BB, 2000 Štip
Fashion Designer

Gas Station

Luk Oil Stip
Štip
Gas Station

Geographical Place

Stepanski Rid

Geographical Place
Jeren
vera ciri viri, Veles, Macedonia
Geographical Place
Balar Duzu

Geographical Place
Kaldrma

Geographical Place

Grocery Store

Т.П. Трaкoм
krusevska 9, 032613268 Štip
Grocery Store

Home

Lakavica

Home

Hotel

Hotel Izgrev Stip
Velko Vlahovik br.1, 2000 Štip
Hotel

Interest

Golo Brdo (bergstopp i Makedonien, Opsjtina Sjtip)

Interest
Sofilari

Interest

Landmark & Historical Place

Varena Glava (berg)

Landmark & Historical Place
Leskovitsa

Landmark & Historical Place
Beli Potok
Negotino
Landmark & Historical Place
Meseret

Landmark & Historical Place, River
Dragče

Landmark & Historical Place, Geographical Place, Interest
Srednik

Landmark & Historical Place
JOLE DOOEL
Ул. Железничка 16 А, 2000 Štip
Landmark & Historical Place
Galevo

Landmark & Historical Place

Local Business

Dom Na Kultura Aco Sopov
Štip
Local Business
Otkup Na Zlato I Srebro - Eli Gold
Boris Kidric / GORNO MAALO, 2000 Štip
Local Business
Japan
Štip
Local Business
vago-petrol
Štip
Gas Station
Avtopat Aleksandar Makedonski

Local Business
ресторан рибник"Rajska Gradina"
2000 Štip
Restaurant
Villa Mag
Štip
Local Business
Serta

Local Business

Makeup Artist

Black Ink Studio
2000 Štip
Makeup Artist, Tattoo & Piercing Shop

Medical & Health

ПЗУ Прим. Д-р Благој Ников
Борко Талев бб, 2000 Štip
Doctor

Mountain

Sreden Rid (ås i Makedonien, Opsjtina Sjtip)

Mountain, Landmark & Historical Place, Interest
Tarlak

Mountain, Interest, Landmark & Historical Place
Mutija

Mountain
Bučimski Rid

Mountain
Vezir Tepe

Mountain, Interest, Landmark & Historical Place

Region

Sivri Kara
Negotino
Region, Geographical Place

River

Sjasjavarliska Reka

River, Interest, Landmark & Historical Place
Juzur Deresi

River

Shopping & Retail

Електроинсталации
......, Štip
Shopping & Retail, Home Improvement

Social Club

Gacov Swimming Arena
bb, 2000
Social Club, Public Swimming Pool, Arts & Entertainment

Sports & Recreation

Aleksandra Home
Plovdiv, Bulgaria
Sports & Recreation, Residence

Travel Agency

Da-ni Travel / Да-ни Травел
makedonka, 2000 Štip
Travel Agency, Transportation Service, Tour Agency