Mehmet Akif College

Mehmet Akif College, 10000 Lipjan


☎: +381 38 581 999

Category

About

The Youth of Kosova

Description

Official Facebook page of Mehmet Akif College

Mission

• Të edukojmë breza, që krahas arsimimit serioz të marrë në çdo fushë, të jenë idealist, vizionarë, social, të sjellshëm dhe të respektueshëm ndaj çdo lloj besimi e ideje. • Të edukojmë breza që respektojnë bazat e një shteti demokratik e ligjor që kanë nevojë të gjitha shoqëritë dhe komunitetet. • Të edukojmë një brez të emancipuar, të vetëdisuar dhe të mbushur me dashuri për atdheun që ta përfaqësojë me dinjitet kudo atë. • Të kontribuojmë me zhvillimin e miqësisë dhe vlerave kulturore të përbashkëta të Kosovës me shtetet e tjera.

Places Nearby

Agriculture Company

Bio Fruti
Rr. Ibrahim Rugova, Davidoc, Stimlje
Agriculture Company

Arts & Entertainment

Marble Cave, Kosovo
Gadime, 14000 Lipjan
Arts & Entertainment, Geographical Place

Bakery

Te Halimi - Çarshia
Marigona Residence, 10000 Kosovo
Bakery, Restaurant

Bar

Muzik Live Budushi
Lipjan
Bar

Business Service

Sallon Ondulimi "Lorisa"
Cernille, Cernillë
Business Service, Beauty Salon

Car Rental

EU Rent a car
Rr. Deshmoret e Kombit, 70000 Ferizaj
Car Rental, Business Service

City

Prishtina City

City, Arts & Entertainment
Ribari I Madh
Ribari I Madh
City, City
Davidovce
Davidovce
City, City

College & University

Dpartment Of Accountinggovt HSS College,Magura
Govt.H S S Collage., 1940 Magura
College & University

Company

Izolim 'Mergimi'
Banulle, Lipjan
Company

Education

Bhabonhati High School
Bhabonhati Magura, 7600 Magura
Education

Gas Station

HIB Petrol Base
Driton Islami, Republika e Kosoves Ferizaj
Gas Station, Commercial & Industrial, Food & Beverage

Golf Course & Country Club

Prishtina Golf
Cagllavica, Çagllavicë
Golf Course & Country Club

Grocery Store

Erza Desert
Varosh, 70000 Ferizaj
Grocery Store
Cake & Cake's
M.R Road, Magura
Grocery Store

Gym/Physical Fitness Center

Bodybuilding & Fitness Center
Rr.Skenderbeu, 14000 Gadime E Poshtëme
Gym/Physical Fitness Center, Art Gallery, Fitness Venue
GYM Fitness Center 24/7 - Grand Store
Grand Store ne Veternik, 10000 Pristina
Gym/Physical Fitness Center
Fitnes Club Ylli Magure

Gym/Physical Fitness Center

Home

Te Shpija
Lipjan
Home

Hospital

Spitali Lindja
Veternik, 10000 Pristina
Hospital

Industrial Company

Maksiti Putz
ZONA INDUSTRIALE, 72000 Stimlje
Industrial Company, Meeting Room

Language School

British School Fushe Kosove
British School Fushë Kosovë, 12000 Fushë Kosovë
Language School, School

Local Business

WeTech electronics
AFER SHPIJES KULTURES NE LIPJAN, 10000 Lipjan
Local Business
Babush
Lipjan
Local Business
Frizzer Lumii
Sylejman Maliqi, Kraishte
Local Business
Auto Pjesë "arlindi-G"
Magj. Ferizaj-Prishtinë, Babushi I Muhaxherëve
Automotive, Local Business
ElectroTech
Gadime Te Shpella, 114000 Gadime E Poshtëme
Electronics Store
Dobraj
Lipjan
Local Business
Jona Trade
Godanci I Epërm
Foodservice Distributor
Fari Music Live
Kompleksi Fari prane liqenit artificial, 1001 Crap, Tiranë, Albania
Local Business

Locality

Gllogovc Lipjan
Gllogovc, Lipjan
Locality

Medical & Health

Barnatore Visi
Ali Kelmendi, 70000 Ferizaj
Pharmacy / Drugstore, Medical & Health, Professional Service

Medical Company

Dolofix
Sllatine e Madhe n.n., 12000 Fushë Kosovë
Medical Company

Motor Vehicle Company

Hyundai Auto Shpk
Veterrnik, pn., Pristina
Motor Vehicle Company, Car Dealership

Movie/Television Studio

District Films
Lipjan
Movie/Television Studio

Outdoor & Sporting Goods Company

Ntp Sprint
Llugaxhi, 14000 Lipjan
Outdoor & Sporting Goods Company

Professional Service

Agjension EuropaTravel
Arberi, 10000 Kosovo
Professional Service

Region

Tirana City

Region

Restaurant

Dodona Restaurant
RR SKENDERBEU, Lipjan
Restaurant
Golden Agi
Magjistralja Prishtine-Ferizaj, Lipjan
Restaurant
Restorant Argjendi Dremnjak
Ferizaj
Restaurant
Amsterdam Tre
Rruga Lipjan-Janjev, Lipjan
Restaurant, Garden Center, Shopping & Retail
Hib Resturant Prishtina
Stimlje
Restaurant

Shopping & Retail

TORI TRADE - Lipjan
Rr. Gjergj Fishta, Lipjan
Shopping & Retail

Sports & Recreation

Pishina FRESKIA
Ferizaj
Sports & Recreation
Bujinkan Tori Laplje Selo
38204 Laplje Selo
Sports & Recreation

Sports Event

Akhirul
magura, Magura
Sports Event

Supermarket

Etc Lipjan
14000 Lipjan
Supermarket

Travel Company

Arditi Taxi
Ahmet Kaçiku, 70000 Ferizaj
Travel Company