Mia Sweets 044 444 597

Ulpiana D/1 +37744 444 597, 10000 Pristina

☎: +344 44 444 597

Category

About

Pastiçeria Mia Sweets. +37744 444 597

General Info

Bëjmë ëmbëlsira dhe torte me porosi.