MobilerLFINA

Kijevë, 24000 Malishevë


☎: +38649664999

Category

  Price Range

  $ (0-10)

  About

  Në Sallonin e MobilieLFInd Te GJeni Të Gjitha Llojet e Mobilieve Per Shtepinë Tuaj . Pikat Shitese : Malishevë - Perball Stacionit Policor. Kijevë - Maxhistralja Pejë - Prishtinë.

  General Info

  Stil Dhe Komoditet në një vend

  Description

  Ka ardhur Koha për Ndryshime dhe ne kemi Ofertë Atraktive. Mobileria & Fabrika e MobileLFIlishevë - Kijevë. Zbukurojm Gjdo Kënd te Shtëpis suaj me prodhime Unike si : Dhoma Gjumi , Dhoma për fëmi . Kuzhina , Komoda , Tavolina Me Dizajne te ndryshme e Të Gjitha Keto i gjeni te ekspozuera ne Hapsirat e salloneLFI Malishevë - Kijevë Mobileria & Fabrika e MobileLFIStil Dhe Komoditet në një Vend .