Nxemje Qendrore Gjilani Term

Gjilan, 60000 Gjilan


☎: 37744518345

Category

About

Gjilani Term Nxemje qendrore tete Gjitha llojeve si dhe instalimin e Ujesjellesit dhe Montimin e sanitarit

Places Nearby

Arts & Entertainment

Club "Time Out" Parteš
Vidovdanska, 38251 Partes
Arts & Entertainment

Automotive Repair Shop

Auto Llaker Emi
Pasjak, Gjilan
Automotive Repair Shop
Auto Servis Xahi
gjilan Cërrnicë, 60000 Gjilan
Automotive Repair Shop

Automotive, Aircraft & Boat

Auto Pjesë & Servis Ford
Rr.Maxhistrale Gjilan-Ferizaj, service Gjilan
Automotive, Aircraft & Boat, Professional Service, Business Service

Bar

Српска Радикална Странка Клокот-Врбовац
BB, 24678
Political Organization, Bar
Vitia City,Kosova (Liburna Bar)
viti, 61000 Vitina
Bar

Business Service

Media-hd /digitalb HD VITI".
TIRANA, 61000 Vitina
Business Service

Cafe

Baron Bar Café
Gjilan
Cafe, Residence

Cafeteria

Bizarro Bar Pozheran
Pozharan, Viti, Pozharan
Cafeteria

City

Partes
Partes
City
Pozarane
Pozarane
City
Binac
Binac
City, City

Commercial & Industrial

Ferizi Petrol
Gjilan
Commercial & Industrial, Food Wholesaler

Community Center

EGC - Gaming Center #1
Gjilan, Gjilan
Community Center

Community Service

Iniciativa Qytetare e Zhegres - IQZH
Agim Ramadani, 60520 Zhegër
Community Service, Non-Governmental Organization (NGO)

Company

Jaha Center
shadervani, 60000 Gjilan
Company
Flo-Invest sh.p.k
Ferizaj, 70000 Ferizaj
Company

Food & Beverage

Restoran Mediteran

Food & Beverage

Grocery Store

Modeli-Viti-Kosovë
Rr. Tiranës, 61000 Vitina, Kosovo
Grocery Store, Food & Beverage Company
Sefa Markett
61000 Vitina, Kosovo
Grocery Store, Convenience Store, Shopping & Retail

Gym/Physical Fitness Center

Energy Gym Fitness
Rruga UÇK, 61000 Vitina, Kosovo
Gym/Physical Fitness Center, Stadium, Arena & Sports Venue

Health/Beauty

Fashi Shitje
60000 Gjilan
Apparel Distributor, Women's Clothing Store, Baby & Children's Clothing Store

High School

Gimnazija Silovo
Gjilan
High School
Shkolla Januz Zejnullahu
Viti, Vitina
High School

Legal

Cernica
60000 Gjilan
Legal, Community Service, Street

Local Business

Ne Gjilan te restorant Bujana
60000 Gjilan
Restaurant
Kosova Komerc
Gjilan
Local Business
Willa Kravarica
KRAVARICA, Gjilan
Local Business
Pishina Bashkimi
Vitina
Public Swimming Pool
Lagja Luli '93
Rr. Fuad Dibra, Gjilan
Local Business
N'kafe T'amël
Pozaranje
Food & Beverage
Nejabar Pozheran
Pozaranje
Restaurant, Cafeteria
Pozheran City
Vitina
Local Business
N.P.T labinoti
gjilan-ferizaj, 123 Gjilan
Local Business
Escobar Te Ura Hanit
Zheger, Gjilan
Pub
Ferizai City
ferizaj, Ferizaj
Local Business
GameCenter-P
Pozheran, 60000 Vitina
Local Business
Uglar Gijlan
Uglar, Uglar
Local Business
N;mahall Tem
Gjilan
Local Business

Park

Vikendica

Park, Home

Professional Service

Termo-Roni
Ramjan, 61000 Ramjani I Poshtëm
Professional Service

Residence

Te Villa N'bresalc
Gjilan
Residence, Mountain
TeDajt

Residence
Sllakovc
Vitina
Residence

Restaurant

Caffe Bar "Crni Leptir" Pasjane
Carica Milica, 38266 Pasjane
Restaurant
Restoran IDEAL 2
60000 Gjilan
Restaurant
Restaurant Ylli Viti
Rruga Tiranes, 0280 Vitina, Kosovo
Restaurant, Wedding Planning Service, Party Entertainment Service
Restaurant Bar RICOM
rr. Idriz Seferi, 60000 Gnjilane
Restaurant, Performing Arts, Arts & Entertainment

Senior Center

Banja e Kllokotit

Senior Center

Shopping & Retail

Salloni i kepucave BLERA
viti
Shopping & Retail, Massage Service