Princesha Construction

Jakov Xoxa, 10000 Pristina


☎: +38649287777

Category

About

Projektim Ndërtim Shitje

Founded

Princesha Construction was founded in 2005

Description

Projektim Ndërtim Shitje

Mission

“PRINCESHA CONSTRUCTION” SHPK punon vazhdimisht në përmisimin e imazhit të ndërtimtarisë duke synuar të udhëheqë për zhvillim të qëndrueshëm me banesa miqësore për ambientin, të sigurta dhe të qëndrueshme kundër fatkeqësive natyrore si tërmetet, kjo qëndron meqenëse Kosova është e ndikushme ndaj forcave sizmike. Ndërtimet projektohen sipas normave të pranueshme të standarteve të arkitektuerës jo vetëm brenda hapsirës së banuar por edhe ambientiti dhe organizimit me të gjerë të shumë objekteve.

Products

Ndertim, Projektim, Shitje

Places Nearby

Arts & Entertainment

Marble Cave, Kosovo
Gadime, 14000 Lipjan
Arts & Entertainment, Geographical Place

Bakery

Te Halimi - Çarshia
Marigona Residence, 10000 Kosovo
Bakery, Restaurant

Bar

Siluri Mramor
Pristina
Bar

Business Service

Sallon Ondulimi "Lorisa"
Cernille, Cernillë
Business Service, Beauty Salon

Company

Euro-Bag Prishtine
QMI, 10000 Pristina
Company

Computer Company

Delta • Community
Pristina
Computer Company

Dentist & Dental Office

Stomatoloska ordinacija AMD Dental Brus
10.avgust br8, 37220 Brus
Dentist & Dental Office

Golf Course & Country Club

Prishtina Golf
Cagllavica, Çagllavicë
Golf Course & Country Club

Gym/Physical Fitness Center

Bodybuilding & Fitness Center
Rr.Skenderbeu, 14000 Gadime E Poshtëme
Gym/Physical Fitness Center, Art Gallery, Fitness Venue

Lawyer & Law Firm

Justice and the People Campaign
Rruga "Gustav Majer" Nr. 6, 10000 Pristina
Lawyer & Law Firm

Local Business

Studio Nr.2 RTV21
RTV21 Media House anex, Prishtina, Kosovo, Pristina
Local Business
Babush
Lipjan
Local Business
BP HOME LLC
10000 Pristina
Real Estate Investment Firm
Corrner Caffe
Pristina
Coffee Shop, Sandwich Shop
Restaurant Tempo
Mramuer, Pristina
Restaurant
Fari Music Live
Kompleksi Fari prane liqenit artificial, 1001 Crap, Tiranë, Albania
Local Business

Medical Company

Dolofix
Sllatine e Madhe n.n., 12000 Fushë Kosovë
Medical Company

Neighborhood

Lagja Marigona
Marigona Veternik, 10000 Pristina
Neighborhood

Non-Governmental Organization (NGO)

NEXT Alternative
Pristina
Non-Governmental Organization (NGO)

Non-Profit Organization

Bear Sanctuary Prishtina
Mramor village, near Badovc lake, 10000 Pristina
Tour Agency, Non-Profit Organization

Professional Service

Agjension EuropaTravel
Arberi, 10000 Kosovo
Professional Service

Public & Government Services

N'fakultet
20000 Pristina
Public & Government Services

Residence

Slivovë
10000
Residence, Travel & Transportation

Restaurant

Pane Vino - Bar & Restaurant
Luan Haradinaj 6/A, 10000 Pristina
Restaurant

Shopping & Retail

TORI TRADE - Lipjan
Rr. Gjergj Fishta, Lipjan
Shopping & Retail