ProCredit Bank Kosova

Rr. Xhorxh Bush, Nr.26, 10000 Pristina

☎: 038/555-555 & 049/ 555-555

Category

About

Banka ProCredit - Faqja Zyrtare.

Mission

Banka ProCredit është bankë komerciale e orientuar drejt zhvillimit. Ne ofrojmë shërbime cilësore për bizneset e vogla dhe te mesme si dhe për klientët privatë që dëshirojnë të kursejnë. Në operacionet tona ne i përmbahemi një numri të caktuar parimesh bazë: ne vlerësojmë transparencën gjatë komunikimit me klientët tanë, nuk promovojmë kredi konsumuese, jemi të përkushtuar në uljen e ndotjes mjedisore si dhe ofrojmë shërbime të cilat janë të bazuara në gjendjen e çdo klienti si dhe në analizën e shëndoshë financiare. Fokusi ynë është ofrimi i shërbimeve për ndërmarrjet të vogla dhe të mesme, sepse jemi të bindur që këto biznese krijojnë numrin më të madh të vendeve të punës dhe u japin një kontribut thelbësor ekonomive në të cilat operojnë. Duke ofruar shërbime të thjeshta depozituese për klientët privatë si dhe duke investuar burime të konsiderueshme në edukimin financiar, ne kemi për qëllim ta promovojmë kulturën e kursimit, e cila mund të sjellë qëndrueshmëri dhe siguri për familjet. Aksionarët tanë presin një fitim të qëndrueshëm nga investimi në afat të gjatë, dhe nuk janë të interesuar për maksimizimin e fitimit në afat të shkurtër. Ne bëjmë investime të mëdha në trajnimin e stafit në mënyrë që të krijojmë atmosferë të kënaqshme dhe efikase të punës, si dhe të ofrojmë shërbime profesionale dhe të përshtatshme për klientët tanë.

Places Nearby

Cafe

Restaurant 08
Pristina
Cafe

Car Rental

Punesim Sezonal në Gjermani
Prishtinë, 10000 Pristina
Car Rental

City

Donje Ljupce
Donje Ljupce
City
Shakovica
Shakovica
City, City
Gerdovc
Gerdovc
City, City
Rimanishtë
Rimanishtë
City, City

Coffee Shop

Cafe 86
Rruga Eqrem Qabej nr.86, 10000 Pristina
Coffee Shop

Company

PARADISO
15000 Shkabaj, Prishtinë
Company
Euro-Bag Prishtine
QMI, 10000 Pristina
Company
2B Studio
Arbëria 3, Rr. Ahmet Krasniqi Blloku C2-10, 10000 Pristina
Company
ELEKTROSERVISI "ELEKTRONIKA"
Gërdoc, 11000 Podujevë
Company

Computer Company

Delta • Community
Pristina
Computer Company

Cosmetics Store

Bliss Cosmetics
Nenkalimi ne Bulevardin Bill Clinton, 10000 Pristina
Cosmetics Store, Beauty, Cosmetic & Personal Care

Country

Stallovë

Country, Mountain

Fashion Designer

Shema Sahiti - Fashion Designer
Qendra Tregtare Dardha, Pristina
Fashion Designer

Food & Beverage Company

Agna Kosova
Republic of Kosovo, 10000 Pristina
Food & Beverage Company

Interior Designer

MY DÉCOR - Exclusive
Rr. Luan Haradinaj, Pallati i Rinisë, Kulturës dhe i Sporteve, 10000 Pristina
Interior Designer, Brand, Gift Shop

Landmark & Historical Place

Bukva (kulle i Kosovo)
Pristina
Landmark & Historical Place

Lawyer & Law Firm

Justice and the People Campaign
Rruga "Gustav Majer" Nr. 6, 10000 Pristina
Lawyer & Law Firm

Local Business

Te Cakollovit
Pristina
Other
MramuEr :)
10000 Pristina
Castle
Studio Nr.2 RTV21
RTV21 Media House anex, Prishtina, Kosovo, Pristina
Local Business
BP HOME LLC
10000 Pristina
Real Estate Investment Firm
Star-Pc
Rr.Hasan Prishtina, Obiliq
Local Business
Radashevc
Pristina
Local Business
Corrner Caffe
Pristina
Coffee Shop, Sandwich Shop

Medical & Health

Banja e Shakovicës
Shakovice, 10000 Podujevë
Medical & Health

Mosque

Xhamia e Batllavës
Batllavë, Rr.Ul. Enver Maloku Podujevë
Mosque, Education

Motor Vehicle Company

Auto Llaker GIMI
Bardhosh, 10000 Pristina
Motor Vehicle Company

Neighborhood

Family Salihu Residence's - Bellopje
Podujevë
Neighborhood, Residence
Lagja Marigona
Marigona Veternik, 10000 Pristina
Neighborhood

Non-Governmental Organization (NGO)

NEXT Alternative
Pristina
Non-Governmental Organization (NGO)

Outdoor & Sporting Goods Company

Paintball Prishtina
Grashtincë, 10000 Pristina
Paintball Center

Performance & Event Venue

Teodora fest 2014
vizitorski centar Teodora Lebane, 16230 Prekopčelica
Performance & Event Venue, Adult Entertainment Service

Petting Zoo

Te Burgu
Gerdofc, Podujevë
Petting Zoo

Prison & Correctional Facility

High Security Prison
Podujevë
Prison & Correctional Facility, Neighborhood, Professional Service

Professional Service

Auto Servis Armendi
Milloshev/Obiliq, Milloshevë
Automotive Repair Shop, Professional Service
Ad Connect
"Magjistralja Prishtine Mitrovice", 10 000 Milloshevë
Professional Service

Public & Government Services

N'fakultet
20000 Pristina
Public & Government Services

Real Estate

Ndërmjetsime Pronash
Rr. Uck pn Prishtine, 10000 Pristina
Real Estate
AKS-Agency
Rr."Hasan Prishtina", Obilic
Real Estate

Region

Mali I Robit,Durres

Region, Arts & Entertainment
Janjev Kosovo

Region, Mountain

Residence

Rezidenca Gjermane
Rr. Enver Maloku p.n., 10000 Pristina
Residence

Restaurant

Pane Vino - Bar & Restaurant
Luan Haradinaj 6/A, 10000 Pristina
Restaurant
Restaurant Alban' s
Andrea Gropa, 10000 Pristina
Restaurant
House caffe
Rr. Sylejman Vokshi, 10000 Pristina
Restaurant, Cafe
Route 66 Bregu i Diellit
Agim Ramadani 10000 Prishtinë, Pristina
Fast Food Restaurant

Tour Agency

I'M Eurotrip
Eqrem Qabej, 10000 Pristina
Tour Agency, Travel Agency

Tourist Information Center

Prizren City Tour
Prizren, 20 000 Pristina
Tourist Information Center, Tour Guide