PZU Mihajlovski

Bonde Skerlevski 10, 7000 Bitola


☎: 047

Category

  About

  Специјалистишка ординација по општа стоматологија

  Founded

  PZU Mihajlovski was founded in 1992

  Description

  спец. Д-р Љубиша Михајловски
  Д-р Владимир Михајловски

  Company Overview

  Тука ќе добиете увид за нашиот современ концепт на третман- бидејќи за нас стоматологијата значи сеопфатно консултирање, планирање и терапија. Бидејќи вашата благосостојба е исто толку важна колку и употребата на современата технологија. Ве очекуваме да добредојдите наскоро во нашата амбуланта. Исто така можете да закажете состанок преку e-mail или преку телефон и лично да стапите во контакт со нас.

  Places Nearby

  Bakery

  Пекара Скромност-Pekara Skromnost
  Bitolska,7a Kravari, 7000 Kravari, Bistrica, Macedonia
  Bakery, Restaurant, Beer Garden

  City

  Golemo Ezero
  Bitola
  City, Lake
  Baresani, Bistrica, Macedonia
  Baresani, Bistrica, Macedonia
  City, City
  Bistrica, Bistrica, Macedonia
  Bistrica, Bistrica, Macedonia
  City
  Thesaloniki

  City, Travel & Transportation

  Education

  Learn & Travel Delfin
  kichevo 5, 7000 Bitol, Bitola, Macedonia
  Education

  Food & Beverage

  Kaj Ljube
  Brusnicka, Bitola
  Food & Beverage

  Geographical Place

  Škambi i Rufes

  Geographical Place

  Industrial Company

  Интегра09
  Ohridska 120, 7000 Bitola
  Industrial Company

  Landmark & Historical Place

  Dupen Kamen (bergstopp i Makedonien, Opsjtina Bitola)
  Bitola
  Landmark & Historical Place
  Ǵorǵeva Češma
  Resen, Resen, Macedonia
  Landmark & Historical Place
  Ilinden
  Bitola
  Landmark & Historical Place
  Vieux bazar de Bitola
  Bitola
  Landmark & Historical Place
  Snegovski Pat
  Bitola
  Landmark & Historical Place

  Local Business

  Na Edno Mesto

  City
  Στη Κουζίνα Της Γιαγιάς
  Patras, Greece
  Local Business
  Ski Centar Kopanki
  Bitola
  Ski Resort
  Baba Planina
  Bitola
  Local Business

  Mountain

  Pelister

  Mountain, National Park, Region

  National Park

  Nacionalen Park Pelister

  National Park, Real Estate Title & Development, Region

  Real Estate

  Agencija za Nedviznosti MIA - Bitola
  Marks i Engels br. 9, 7000 Bitola
  Real Estate

  Region

  Bratindol

  Region
  Братиндолска река

  Region, River, Photography Videography

  Restaurant

  Classic Restaurant
  Битола, 7000 Bitol, Bitola, Macedonia
  Restaurant

  Sports & Recreation

  Gold Kapitol
  Bitola
  Sports & Recreation