Royal Ketering

Ilinden, 1000 Skopje

☎: 070257925

Category

About

кетеринг од секаков тип со комплетна поддршка и професионален инвентар!

Description

Организирме секаков тип на кетеринг: Свадбени мениа (шведски маси & редење на храната по маси) Домашен кетеринг (шведска маса & славско послужување) Коктелски кетеринг (шведска маса & коктелско послужување) Кетеринг за деца ( за во игротеки – шведска маса) Чоколадна фонтана Мениа за пијалок Порции со топол оброк за компании Дополнителни кетеринг услуги