Stomatoloska Ordinacimenkovski

Marshal Tito 3/4, 6330 Struga

☎: 046780201

Category

About

18 години со Вас Стоматолошка ординација “Шуменковски“

Description

Стоматолошка ординациЕНКОВприватна здравствена установа - ординација по општа стоматологија основана на 29.11.1998 година во Струга. Во чекор со новите научни достигнувања цели 16 години тим на доктори на најпрофесионален начин се грижат за оралното здравје и подигнување на здравствената свест на пациентите. Спојот на квалитет и традиција во пријатен и модерен амбиент нудат можност секој да се чувствува удобно и сигурно. Личниот пристап за секој пациент, како и широката палета на услуги што ги нуди профисионален тим доктори гарантираат најдобар можен третман прилагоден на желбата, потребите и можностите на секој пациент. Стоматолошка ординација “ШУМЕНКОВСКИ“ Ви нуди: • Бесплатни консултативни прегледи • Превенција во рана детска возраст • Лекување на млечни и млади трајни заби • Естетска реставрација на заби • Ендодонтско лекување на заби • Чистење на меки наслаги, забен камен и полирање • Белење на заби и поставување украси на заби • Вадење на заби • Порцелански коронки и мостови • Тотални и парцијални протези • Скелетирани визил протези • Лекување на гингивити и пародонтопатија • Рентген снимања

Places Nearby

Apartment & Condo Building

Apartments Niko Struga
Goce Delcev 54, 6330 Struga
Apartment & Condo Building

Bar

Caffe Bar LUMI
Delogozda, Delogoždi, Macedonia
Bar
Cuba Libre
ul. Makedonija br.11, Ohrid
Bar

City

Вевчани
Vevcani
City, Region
Brcevo, Macedonia
Brcevo, Macedonia
City, City
Dolno Lakocerej, Kosel, Macedonia
Dolno Lakocerej, Kosel, Macedonia
City
Orovnik, Mešeišta, Macedonia
Orovnik, Mešeišta, Macedonia
City, City

Cupcake Shop

Embeltore Fejza
Делогожди, Struga
Cupcake Shop

Eastern Orthodox Church

Monastery of Kalishta
Struga
Eastern Orthodox Church

Education

Feja Islame
6333 Struga
Education

Electronics Store

iPhone 7S
Delogozdi B B, 6338 Struga
Electronics Store

Event

Manastir Bogorodica Kalista
Struga
Event

Gas Station

Eko Petrol
Ohrid, 6000 Ohrid
Gas Station

Halal Restaurant

Restaurant CENTAR
Prvi Maj No2, 6330 Struga
Halal Restaurant

Home

Ladorisht City
Struga
Home

Hotel

Вевчански Извори
Vevcane, Vevčani, Macedonia
Hotel, Park, Food & Beverage

Interest

Dobovjani
Struga
Interest, City, Fishing Store

Landmark & Historical Place

Dlaboki Dol (periodiskt vattendrag i Makedonien, Opsjtina Debarca, lat 41,21, long 20,77)

Landmark & Historical Place
Плоштад Вевчани / Vevcani Square
Плоштад Вевчани, 6335 Vevcani
Landmark & Historical Place, Public & Government Service
Mazatar (kulle)
Ohrid
Landmark & Historical Place, Interest
Koča
Struga
Landmark & Historical Place
Golema Reka (vattendrag i Makedonien, Opsjtina Struga)
Struga
Landmark & Historical Place

Local Business

Sv. Petka, Orovnik

Church
Struga Sity
Struga
Local Business
Liqvid
Ohrid
Local Business
Hotel Biser Struga
Kalishta, 6330 Struga
Hotel
Biser Beach
Struga
Local Business
Fshati Shum
Struga
Local Business
Dredhëza 2
Struga
Local Business
Rude World
Struga
Local Business
Strugë Butik Dallas
Struga
Local Business
Dollogozhda City
Dollogozhde, Struga
Local Business
N'dollogozhd..!!!

City, State
Vanilla
Struga
Local Business
Hotel Palace
Struga
Hotel

Nonprofit Organization

Im Muslim
Oktisi, Oktisi, Vevčani, Macedonia
Nonprofit Organization, Professional Service

Performance & Event Venue

Durim
tatesh, 070900114 Struga
Performance & Event Venue

Pharmaceuticals

Dr.BACHEFF Apimell Macedonia
Str.Argir Marincev No.3 (factory adress:village of Kosel), 6000 Ohrid
Pharmaceuticals

Physical Therapist

Feel the Difference
Jovo Stefanoski Rile, 6330 Struga
Physical Therapist

Political Organization

BDI Dega Dollogozhdë - Faqja Zyrtare
Struga
Political Organization

Real Estate

Apartmani - Struga
Jovan Stefanoski Rile 3/3, Struga
Real Estate

Region

Ohrid Lake

Region

Residence

Вила КоЦкИцА
Vevcani, 6335 Vevcane, Vevčani, Macedonia
Residence

Restaurant

Maiva
gradski paza, Struga
Restaurant
Restoran Sofra Veleshte
Ohrid
Restaurant

Shopping & Retail

Butik Allure
Marsal Tito Br.85, 6330 Struga
Shopping & Retail, Clothing Store

Travel & Transportation

Struga Velesta Exclusive Hotel
Struga
Travel & Transportation, Region, Hotel Resort