TEB - Dega Fushë Kosovë

Rr. Nëna Terezë, nr. 113/1, 12000 Fushë Kosovë


☎: +381 (0) 38 534 353

Category

About

Banka TEB është bankë komerciale që operon në Kosovë që nga viti 2008. Pëlqeni faqen tonë kryesore: http://www.facebook.com/BankaTEB

Description

TEB Sh.A. ka ofruar produkte dhe shërbime financiare të reja dhe praktike që kur ajo hyri në tregun e Kosovës në vitin 2008. Tanimë ne kemi krijuar reputacion të shëndosh të besueshmërisë, udhëheqësisë dhe risive. Sot, ne jemi një nga bankat kryesore në vend. Por, ambicia e jonë është shumë më e madhe: ne synojmë dhe jemi sigurisht në rrugën tonë për t’u bërë banka më e mirë në Kosovë.