TEB - Dega Klinë

Rr. Dëshmoret e Kombit, p.n., 32000 Klina


☎: +381 (0) 39 470 770

Category

About

Banka TEB është bankë komerciale që operon në Kosovë që nga viti 2008.
Pëlqeni faqen tonë kryesore: http://www.facebook.com/BankaTEB

Description

TEB Sh.A. ka ofruar produkte dhe shërbime financiare të reja dhe praktike që kur ajo hyri në tregun e Kosovës në vitin 2008. Tanimë ne kemi krijuar reputacion të shëndosh të besueshmërisë, udhëheqësisë dhe risive. Sot, ne jemi një nga bankat kryesore në vend. Por, ambicia e jonë është shumë më e madhe: ne synojmë dhe jemi sigurisht në rrugën tonë për t’u bërë banka më e mirë në Kosovë.

Places Nearby

Bar

Capital Bar
Rruga "Abedin Rexha", 32000 Klina
Bar, Restaurant
Caffe Bar - Te Beni
21010 Rahovec
Bar, Cafe, Restaurant

Bed and Breakfast

Chata nad Czarnym
38-709 Polana
Bed and Breakfast, Hotel

Business Service

United NEPAL PVT LTD
DHARAN, Nepale
Business Service

Cargo & Freight Company

EAGLE Shipping L.L.C
Fshati Gremnike, Komuna Kline, 32000 Klina
Cargo & Freight Company

City

Jashanicë
Jashanicë
City, City
Dushi
Dushi
City, City
Gllarevë
Gllarevë
City

Family Style Restaurant

Villa Park Ujvara 2
Srbica, Kosovo
Family Style Restaurant

Home

N'shpi
Skenderaj
Home

Hotel

Bishal Hotel and lodge
Bhanu-8,Turture,Tanahun, Nepale
Hotel
Hotel Dukagjini
10000 Pejë
Hotel

Interior Designer

Rruges Per Ne Itali
Milan, Italy
Interior Designer, Port

Local Business

Peje-Kline
Klina
Local Business
Komuna Klinë
Klinë, Klina
Public & Government Services
Skendraj
Skenderaj
Local Business
Autostrada Ibrahim Rugova
Kijevë
Local Business

Mobile Phone Shop

Mobil Shop SINA
Kijevë, 24060 Kijevë
Mobile Phone Shop, Professional Service, Automotive Service

Movie Theater

Mero euta shati chha
Australia, 0405283277 Nepale
Playground, Movie Theater

Museum/Art Gallery

Pałace Wiktora Janukowycza
2, 23-900 Kijevo
Museum/Art Gallery

Newspaper

Gumdel
klcc, +60 Nepale
Newspaper

Park

N Park
Klina
Park

Region

Maja E Zatriqit
Rr."Faik Qabrati", Rahovec
Region, Landmark & Historical Place

Residence

Ranoc
ranoc, Klinë
Residence

Restaurant Wholesaler

Villa Park
Klina
Restaurant Wholesaler