TEB - Dega Podujevë

Rr. Zahir Pajaziti p.n., 11000 Podujevë


☎: +381 (0) 38 571 020

Category

About

Banka TEB është bankë komerciale që operon në Kosovë që nga viti 2008. Pëlqeni faqen tonë kryesore: http://www.facebook.com/BankaTEB

Description

TEB Sh.A. ka ofruar produkte dhe shërbime financiare të reja dhe praktike që kur ajo hyri në tregun e Kosovës në vitin 2008. Tanimë ne kemi krijuar reputacion të shëndosh të besueshmërisë, udhëheqësisë dhe risive. Sot, ne jemi një nga bankat kryesore në vend. Por, ambicia e jonë është shumë më e madhe: ne synojmë dhe jemi sigurisht në rrugën tonë për t’u bërë banka më e mirë në Kosovë.

Places Nearby

Automotive Repair Shop

Auto Servis " KUSHA "
11000 Podujevë
Automotive Repair Shop, Motor Vehicle Company

Bar

Paseqeria Kimi
Podujevë
Bar

Beauty Salon

Sallon Bukurie Lemja
Podujevë Rr.Zahir Pajaziti 150.metra Në afërsi të Stacionit të Autobusëve, Podujevë
Beauty Salon

Cafe

Caffe Bar Baroon
Rr.Zahir Pajaziti, Podujevë
Cafe

Carpenter

HTI Woodworking- Custom Furniture and Cabinetry
ad, Brades
Carpenter, Cabinet & Countertop Store, Furniture Repair & Upholstery Service

City

Shakovica
Shakovica
City, City
Rimanishtë
Rimanishtë
City, City
Gerdovc
Gerdovc
City, City
Donje Ljupce
Donje Ljupce
City
Podujev Kosova

City
Popovo
Popovo
City, City
Merdari
Merdari
City, City
Degrmen
Degrmen
City
Hertica
Hertica
City
Merdare

City, Landmark & Historical Place
Prekorađe
Prekorađe
City, City
Vasiljevac
Vasiljevac
City, City
Mačja Stena
Mačja Stena
City
Llapashtic

City
Bradash
Bradash
City, City
Ballofci
Ballofci
City, City
Vukojevac
Vukojevac
City, City
Dabinovac
Dabinovac
City, City

Company

ELEKTROSERVISI "ELEKTRONIKA"
Gërdoc, 11000 Podujevë
Company

Education

Xhamia '' EBU BEKER '' Dumnicë e Epërme-Podujevë
11000 Podujevë
Education, Mosque, City

Event

UQK Zona E Llapit Listat E Verteta
Zahir Pajaziti, 11000 Podujevë
Event, Organization

Finance Company

A tkom Shoqee
Podujevë
Finance Company

Interest

Bajčinska Česta
Podujevë
Interest
Beli Grad
Podujevë
Interest, Landmark & Historical Place

Local Business

Doberdol
Kosova, Podujevë
Local Business
Perpellac
Podujevë
Local Business
N Shpi Tem
podujev, Podujevë
Local Business
Pune Dore me porosi ne Podujeve
rruga Fahri Fazliu, 11000 Podujevë
Local Business
Fabrika e Miellit "Vëllazërimi"
Sekiraqë, 11000 Podujevë
Business Supply Service, Biotechnology Company
Gjithqka Te Meti
Rruga Skenderbeu, Podujevë
Local Business
Metro Foods...
Podujevë
Restaurant

Medical & Health

Banja e Shakovicës
Shakovice, 10000 Podujevë
Medical & Health

Mosque

Xhamia e Batllavës
Batllavë, Rr.Ul. Enver Maloku Podujevë
Mosque, Education

Neighborhood

Family Salihu Residence's - Bellopje
Podujevë
Neighborhood, Residence

Organization

Montserrat Civil Service Association
Government Headquarters, P.O. Box 468, MSR1110 Brades
Organization, Professional Service

Petting Zoo

Te Burgu
Gerdofc, Podujevë
Petting Zoo

Prison & Correctional Facility

High Security Prison
Podujevë
Prison & Correctional Facility, Neighborhood, Professional Service

Region

Llap

Region

Residence

My Home podujev
Podujevë
Residence
Villa Llapashtica
makres, 60000 Makreshi I Poshtëm
Residence

Restaurant

Restaurant "Kodra" Bajgor
Bajgorë, 40000 Mitrovica, Kosovo
Restaurant
Te Sabiti
Podujevë
Restaurant
Restorant Lugu
30000 Podujevë
Restaurant

School

Bubicat e Dumnices
156245 Dumnica E Poshtme
School

Sports & Recreation

Llapashticë
Podujevë
Sports & Recreation