VencaniiModni kreacii na Iva Kjurchija

Kuzman Josifoski br.27, 7500 Markov Grad, Prilep, Macedonia


☎: 00389 70 316 135 / 00389 71 316 135

Category

Price Range

$ (0-10)

About

Локација: Центарот на Прилеп. Накрши домот на културата Марко Цепенков!

Description

Никифор - е бутик за венчаници од Прилеп. Постоиме од 1994-та година и располагаме со над 300 уникатни модели на венчаници, креирани од модниот дизајнер Ива Ќурчија. На располагање сме и за нови креации, според ваша желба и вкус! Нема да пишуваме поезија и пофални зборови за нас. За Никифор, најдобро зборува самиот факт дека нашето искуство е стекнато низ 20 години континуирана работа, која се состои од креирање, изработка и производство на венчаници. Ве очекуваме! Најдобро е лично да ги видите постоечките дизајни на венчаници. Тука сме не само да извршиме корекции, со кои венчаницата ќе се впие на вашето тело како да е дел од вас, туку ако е тоа ваша желба, да дизајнираме венчаница само за Вас, според вашите желба и вкус. Ние сме секогаш водени од идејата дека „Не постои нешто, што не може да се изработи!“. Освен со венчаници, располагаме и со свечени, уникатни фустани за секоја прилика, а имате можност и за креација по ваша желба и мерка. За сите девојки, дами и идни невести кои не живеат во Прилеп, обезбедуваме испорака на производот во вашето место на живеење!

Places Nearby

Bakery

Пекара НАСТЕ
Мало Коњари, 7500 Prilep
Bakery

Bar

HipHop-Cafe
109, Kanatlarci, Dobruševo, Macedonia
Bar

Bar & Grill

Restoran Kermes
Prilep
Bar & Grill

Barbecue Restaurant

Restoran Sokak
Leninova, Prilep
Barbecue Restaurant

Beauty Salon

Kozmeticki salon Kristina-DIOR
Stevana Opacica 24, Prilep
Beauty Salon, Makeup Artist, Massage Service

Cafe

Bus Coffee
бул. Гоце Делчев 79, 7500 Prilep
Cafe, Bar

City

Golemo Kojnari, Dolneni, Macedonia
Golemo Kojnari, Dolneni, Macedonia
City
Borotino, Dobruševo, Macedonia
Borotino, Dobruševo, Macedonia
City
Kadino Selo, Dobruševo, Macedonia
Kadino Selo, Dobruševo, Macedonia
City
Erekovci.makedonija

City
Nochpal
Mogila
City, Arts & Entertainment, Interest
Erekovtsi

City, Landmark & Historical Place
Erekovci

City, Landmark & Historical Place

Company

Evora Komerc
Obrsani Krivogastani Prilep, Obrsani, Krivogaštani, Macedonia
Company

Convenience Store

Tobako PLUS
Републиканска 55, 7500 Prilep
Convenience Store, Tobacco Store

County

Veselčani

County, Landmark & Historical Place, City

Dance & Night Club

CLUB PRESTIGE
Моша Пијаде-Старо Битолско џаде ( партизанка стара ), 7500 Prilep
Dance & Night Club

Fast Food Restaurant

Fast Food Snickers
Vojvodinska Bb, Prilep
Fast Food Restaurant, Cafe

Hair Salon

Cool Cut
biznis centar, Prilep
Hair Salon
Frizerski salon BIBA
Ул браќа "Миладиновци", 7524 Krivogastani
Hair Salon

Hotel

Hotel Salida
Prilep
Hotel

Landmark & Historical Place

Šeleverci

Landmark & Historical Place, City
Dupjačani

Landmark & Historical Place, City
Dobrusevo

State, Landmark & Historical Place, City
Galičani
7500
Landmark & Historical Place

Local Business

Kanatlar Köyü, Makedonya
Prilep
Residence
Мебел Штоф Брилјантин - Ничката
Lenin 108, 7500 Prilep
Local Business
Pirlepede
Prilep
Local Business
Такси Милениум Беа И Останна Најдобри
Александар Македонски 124, 7500 Prilep
Local Business
Основен Суд Прилеп
Prilep
Lawyer
Restoran Aleksandria
jane sandanski, 7500 Prilep
Restaurant

Market

Cem-Can Super Market
109, Kanatlarci, Dobruševo, Macedonia
Market, Grocery Store

Mountain

Negrea (berg)

Mountain, Landmark & Historical Place, Interest
Borotinska Rudina

Mountain
Javi Steni

Mountain, Landmark & Historical Place

Neighborhood

Стара Чаршија Прилеп

Neighborhood

Organization

Младинска Иницијатива за Регионален Развој - МИРР
7524 Krivogastani
Organization, Non-Governmental Organization (NGO)

Printing Service

Marbor
Dimo Hadzi-Dimov br.4, 7500 Prilep
Printing Service, Company

Professional Service

Rtv servis KOKI
Mice Kozar br13 Pozadi Poshtata, 7500 Prilep
Professional Service
Drvenarija Papata
Kaskdasd, 7500 Varos, Prilep, Macedonia
Professional Service

Region

Obršani

Region, City, Landmark & Historical Place
Tocila
Prilep
Region, Apartment & Condo Building, Sports & Recreation Venue

School

KL VI4 SH.F Migjeni Tetovë
2233 Tetovë, Tetovo, Macedonia
School

Shopping & Retail

G - Youth Cosmetics
Macedonija, 7500 Macedonia
Cosmetics Store, Shopping & Retail

Sporting Goods Store

Energy Shop
Ulica Boris Kidrich 1A, Prilep, F. Yugoslav Repub. Of Macedonia, 7500 Perlepé, Prilep, Macedonia
Sporting Goods Store

Stadium, Arena & Sports Venue

Турнир во мал фудбал 2015-Врбјани
16, Vrbjani, Krivogaštani, Macedonia
Stadium, Arena & Sports Venue

Tour Agency

A.S.E export-import and processing company
Prilep, 6336 Prilepec, Prilep, Macedonia
Tour Agency

Toy Store

Stibera Mega Market & Home Centar
Ulica Orde Chopela, 7500 Prilep
Toy Store, Gift Shop, Home Goods Store

Train Station

Zeleznicka Stanica
Skopje
Train Station

Workplace & Office

ZAOV Keramika
Ilija Drenoski 16, 7500 Prilep
Workplace & Office