Xhamia e vogël, Shipkovicë

Shipkovicë, 1217 Shipkovicë, Šipkovica, Macedonia


Category

About

Xhamia E Fshatit Shipkovicë ,Është Objekt I Kulturës Dhe Edukatës Fetare Islame ,Banorët e Shipkovicës dhe Rrethinës i Kryejnë Obligimet e Tyre Fetare!

Places Nearby

Arts & Entertainment

Big Apple
Marshal Tito bb, 1216 Brvenica
Arts & Entertainment

Automotive Service

Centrum Garage
Recic e Madhe, Tetovo
Automotive Service

Barber Shop

Rrojtore Fashion
toplice, 1230 Toplica, Negotino-Pološko, Macedonia
Barber Shop

Beauty

Salon Ondulimi Elona
Tetov, 072743411 Pirok, Bogovinje, Macedonia
Beauty

Broadcasting & Media Production Company

Ami Production
negotino, Gostivar
Broadcasting & Media Production Company, Photographer, Event Planner

Business Service

Feroterm Bogovine
Bogovinje, 1221 Bogovinje
Business Service

Cafe

BOOKS Caffe
Ilindenska bb, 1200 Tetovo
Cafe, Lounge, Restaurant

Cafeteria

Barcode
Tetovo
Cafeteria, Bar

City

Donje Ljubinje
Donje Ljubinje
City, City
Gornje Ljubinje
Gornje Ljubinje
City, City
Brodets (Tetovo)
Tetovo
City, Interest, Landmark & Historical Place

Community Organization

Xhamia e vogël, Shipkovicë
Shipkovicë, 1217 Shipkovicë, Šipkovica, Macedonia
Mosque, Community Organization

Convenience Store

RAMAN Tobacco
Lubotenska 93, 1200 Recice E Vogel, Tetovo, Macedonia
Convenience Store, Tobacco Store

County

Zherovjan...
Žerovjane
County

Geographical Place

Karabunar
Bogovinje
Geographical Place, Interest

Interest

Plat (berg)
Tetovo
Interest
Sorupa

Interest
Mal Turčin

Interest

Lake

Bogovinjsko Ezero
1220 Bogovinje
Lake, Landmark & Historical Place
Liqeni I Bogovinjes
Bogovinje
Lake

Landmark & Historical Place

Lastin Kamen
Bogovinje
Landmark & Historical Place
Kobilička Sjuma
Tetovo
Landmark & Historical Place, Sports & Recreation
Церипашина Планина

Mountain, Landmark & Historical Place
Sjeliče
Tetovo
Landmark & Historical Place
Ḱepenovo

Landmark & Historical Place, Mountain, Interest

Local Business

Las Vegas
Gradec, Negotino-Pološko, Macedonia
Local Business
Shpi
Tetovo
Home
Salla Mehmed Deralla
Gradec, Negotino-Pološko, Macedonia
Outdoor, Recreation & Fitness
Rest.MATOSHI
v. Gajre Tetovo, Tetovo
Barbecue Restaurant
Oglasi
Brvenica, 1216 Brvenica
Local Business
Gaggia Servis
dobridoll, Dobri Dol, Negotino-Pološko, Macedonia
Engineering Service, Commercial & Industrial
Karsi Grobista
Tetovo
Local Business
Il Tavolo
Bogovinje
Home
Titov Vrv 2747 mnv

Mountain, Region
Ljubinje
Prizren
Local Business
Itcafenet.D.Ljubinje
Donje Ljubinje, 20000 Prizren
Local Business

Local Service

"Melody"
5183 Klimentovo
Local Service, Business Service, Arts & Entertainment

Museum/Art Gallery

ETNO Konaku -Tetovë
Kodra e diellit, 1200 Kodra e Diellit Tetove
Restaurant, History Museum

Pizza Place

Pizzeria TenNis
Gornje Ljubinje, Gornje Ljubinje
Pizza Place

Police Station

Policia
Tetovo
Police Station

Region

Lagja Kosovska "Reçicë e Madhe"
1219 Golema Recica, Tetovo, Macedonia
Region, Arts & Entertainment
Sharr Mountain

Region
Kobilica

Region, Mountain

Religious Organization

radioshipkovica.com
shipkovica, 1217 Tetovo
Religious Organization

Restaurant

Caffeteria "TE DIZI"
101, 0000 Bogovinje
Restaurant, Cafeteria, Bar
Qebaptore "Rinia 95" Gabi&Kemo
Kamjan, 1200 Bogovinje
Restaurant, Grocery Store, Shopping & Retail
Te Aga
101`, 1221 Kamenjane
Restaurant

River

Bajë Tetovë

River

Shopping & Retail

Mulliri Antik 1961
ilindenska, 122 Tetovë, Tetovo, Macedonia
Shopping & Retail, Coffee Shop

Sports & Recreation Venue

Vila Jara
sjdjksjk, 1200 Tetovo
Sports & Recreation Venue