Ylli-Net

15 Qershori Nr.11, 60000 Gnjilane

☎: +37744234509

Category

About

Shitje te kompjuterav,llaptopeve dhe paisjeve percjellse
Servisim
Rrjeta Kompjuterike
Kamera vezhgues

Description

Gjendemi Ne Gjilan Afer Qerdhes Se Femijeve

Company Overview

Ylli-Net themeluar ne vitin 2001
Ofron: - Shitje te kompjuterav,llaptopeve dhe paisjeve percjellesa.
- Servisim
- Rrjeta Kompjuterike
- Kamera vezhguese - Alarme
- IPKO Distributor

Places Nearby

Airport Shuttle Service

Dardani QM
Rr. "Adem Jashari" Nr.61, 60000 Gjilan
Airport Shuttle Service, Tour Agency

Architect

ARCH-tech Design
Rr.Skënderbeu, 13000 Gllogoc
Architect

Cafe

Baron Bar Café
Gjilan
Cafe, Residence
Te ''eli''
Gjilan
Cafe

City

Makresh

City, Region
Ranilug
Ranilug
City
Busavatë

City

Commercial & Industrial

Ferizi Petrol
Gjilan
Commercial & Industrial, Food Wholesaler

Community Service

Iniciativa Qytetare e Zhegres - IQZH
Agim Ramadani, 60520 Zhegër
Community Service, Non-Governmental Organization (NGO)

Company

Jaha Center
shadervani, 60000 Gjilan
Company

High School

Gimnazija Silovo
Gjilan
High School

Lake

Brana e Perlepnices
Gjilan
Lake

Landmark & Historical Place

Busovačka Čuka
Kamenica, Kosovo
Landmark & Historical Place, Interest

Local Business

Arena Sport
Kamenica, Kosovo
Local Business
Drita Security Sh.p.k
Rr. Zija Shemsiu 111, 60000 Gjilan
Security Guard Service
N;mahall Tem
Gjilan
Local Business
Escobar Te Ura Hanit
Zheger, Gjilan
Pub
Lagja Luli '93
Rr. Fuad Dibra, Gjilan
Local Business

Medical Company

Qendra e Hipnozes Gjilan.
rr.Fatmir Ibishi nr.2, Gjilan
Medical Company

Park

Vikendica

Park, Home

Party Entertainment Service

Igraonica Dvor
Smederevski put br.1, 11307 Bolec
Party Entertainment Service, Child Care Service, Restaurant

Professional Service

AMIRI - Dyer dhe Dritare
62000 Kamenica,Kosovo, 62000 Topanica
Professional Service

Psychologist

MSC-Fizioterapia
Halim Aga Nr. 25, 60000 Gjilan
Psychologist, Family Doctor, Physical Therapist

Region

Busavatë

Region

Restaurant

Restaurant Bar RICOM
rr. Idriz Seferi, 60000 Gnjilane
Restaurant, Performing Arts, Arts & Entertainment